Karen Millen te rasfata cu stil si atitudine!

5hg70tgoPovestea acestui brand de succes a inceput in anul 1981, la initiativa partenerilor de afaceri Kevin Stanford si Karen Millen. Inceputul a fost unul dificil din cauza resurselor financiare, astfel ca aceasta casa de moda a fost infiintata in urma unui imprumut de 100 de lire sterline. Dorinta de reusita si profesionalismul au avut un caracter determinant, cei doi depasind problemele financiare si, astfel,  in 1983 se lanseaza primul magazin Karen Millen, in Kent, Anglia.

In anul 2004, brandul intra sub umbrela grupului Mosaic Fashion din Marea Britanie, iar doi ani mai tarziu Gemma Metheringham ocupa postul de director de creatie al casei. Brandul de lux KM este producator la nivel mondial de haine, incaltaminte, accesorii si o linie de lenjerie intima.

 

Piesele vestimentare Karen Millen – o nota de stil si atitudine

Karen Millen este renumita in intreaga lume prin prisma celor 12 colectii fabuloase, lansate in fiecare sezon, si datorita designului autentic al casei, elegant si versatil. Stilul KM este o combinatie eleganta intre elementele de inovatie si liniile conservatoare. Coexistenta celor doua stiluri transforma acest brand  intr-unul special si atat de popular, care atrage atentia iubitorilor de lux. Croiul discret si totodata sofisticat, materialele delicate (matasea, broderiile, dantela, voalul), drapajele asimetrice si incitante, printurile geometrice, ornamentele elaborate si cromatica diversificata sunt definitorii pentru identitatea brandului. Designul Karen Millen este o dedicatie pentru femeia puternica, moderna, vesnic tanara, ultrafeminina si care isi doreste sa experimenteze.

Brandul Karen Millen detine in prezent un lant de magazine in 40 de tari din Europa, Statele Unite, Asia si Orientul Mijlociu, avand o crestere extraordinara a cifrei de afaceri, fiind in prezent o companie independenta. In Romania, magazinele Karen Millen se afla in Baneasa Shopping City si Plaza Romania.

 

 

Text: Alexandra Lupu

Surse: www.fashionreview.co.uk