Kate Middleton și pantalonii skinny

Generația Z și mulți fani ai modei au făcut tot posibilul să anuleze blugii skinny, însă acest stil aproape controversat rămâne un element de bază în multe garderobe. Kate Middleton care poartă blugi mulați de ani de zile este una dintre acele femeii care nu va întoarce niciodată spatele pantalonilor skinny.

Farmaciştii Catena recomandă Cyclax – gama preferată a reginei Elisabeta a II-a,  produsele Cyclax, o gamă adaptată nevoilor femeilor tonice, puternice, classy, naturale, de toate vârstele și cu prețuri foarte accesibile.

Pentru a sărbători Încoronarea Regelui, organizațiile încurajează oamenii să facă voluntariat în comunitățile locale, ca parte a inițiativei Big Help Out. Prințesa Katherine și familia ei au făcut voluntariat la o cabană locală de cercetași din Slough pentru a ajuta la reabilitarea clădirii.

Micul prinț Louis a mers cu o roabă, iar prințul George s-a urcat la volanul unui mini JCB. Pe lângă această muncă grea, au avut timp să se alăture unui joc de tir cu arcul și să prăjească bezele.

După câteva zile de ținute formale, Prințesa de Wales și-a pus pantofii cu toc de o parte și s-a întors la uniforma ei de zi cu zi, blugi skinny și botine. Kate Middleton a purtat o cămașă din denim de culoare deschisă, cu un detaliu ușor cu volan pe guler, cu pantaloni cargo skinny, de culoare închisă, cu buzunare deosebite, de la G-Star raw. Ea a finisat look-ul cu o eșarfă în dungi (ca un adevărat cercetaș), botine practice din piele maro de la Blundstone și o curea împletită pentru a adăuga stil ținutei casual.Culori patriotice pentru tema britanică

Prințesa a respectat o schemă de culori patriotică strictă pe tot parcursul încoronării, îmbrăcându-se exclusiv în roșu, alb și albastru pentru a se potrivi cu parada de culori a Union Jack. Nu va fi o coincidență că a ales o cămașă albastru deschis pe care să o poarte astăzi, care continuă această temă britanică până la sfârșitul sărbătorilor.

Prințesa a rămas loială blugilor skinny de-a lungul vieții ei regale, purtând acest stil cu orice ocazie, de la turneele regale până la ședința foto pentru felicitarea de Crăciun a familiei. Ea tinde să favorizeze nunațele închise la culoare, fie în nuanțe de indigo profunde, fie în nuanțe maro, iar stilurile ei preferate includ taliile înalte de la Zara, pantalonii Alana de la J Brand sau skinny de la Le High de la Frame.

Foto: hepta, vogue.com