Kids Fashion Show in mall Promenada

Show-ul de moda pentru copii ce a avut loc in mall Promenada a avut un rol dublu: acela de a prezenta cele mai noi tendinte pentru inceperea scolii, cat si un scop caritabil. Astfel, seara evenimentului a avut o dubla conotatie: moda si caritatatea!

La evenimentul Kids Fashion Show au luat parte mai multe vedete: Delia a deschis prezentarile de moda cu un concert inedit, din care nu au lipsit cantecelele pentru copii, iar Oana Cuzino a fost gazda evenimentului Kids Fashion Show. Dana Savuica si-a adus aminte cum este sa ai copii ce abia incep scoala si a oferit cateva sfaturi pentru parintii emotionati.Kids Fashion Show, moda si caritate!

Copiii prezenti la eveniment s-au pozat cu vedetele preferate si au admirat prezentarile de moda din cadrul Kids Fashion Show. Raluca Vasilescu, parte a echipei ce a organizat Kids Fashion Show, ne-a spus mai multe despre latura caritabila a acestui eveniment.

In cadrul evenimentului, am stat de vorba si cu una dintre reprezentantele World Vision, organizatie cu rol caritabil ce ajuta copiii din zonele defavorizate din Romania. Vedetele prezente la eveniment au defilat alaturi de cativa copii proveniti din medii defavorizate si au atras astfel atentia asupra importantei caritatii si acordarii unor sanse egale tuturor copiilor din Romania.

Realizator: Raluca Baciu

Operator video: Alex Andries

Editor imagine: Stanislav Pescu