Kim Kardashian și linia de cosmetice pentru pacienții cu psoriazis

De la aflarea că și ea suferă de acest sindrom, vedeta în vârstă de 39 de ani s-a implicat tot mai mult în lupta cu psoriazisul. Pe lângă colaborările cu diferite asociații de pacienți cu boli autoimune, Kim Kardashian a creat o linie de cosmetice care să vină în ajutorul persoanelor cu această afecțiune.

Cosmeticele dedicate suferinzilor de psoriazis au factor mare de acoperire a semnelor și de protecție a zonelor iritate. Datorită fondului de ten, care se găsește în diferite nuanțe, Kim și mama ei arată impecabil la fiecare apariție în public.

View this post on Instagram

Feeling glam tonight!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ideea de a crea un astfel de produs i-a venit lui Kim într-o dimineață, când s-a trezit cu fața plină de pete roșii și a cerut ajutorul fanilor ei din Social Media. „La începutul acestui an – când s-a făcut extrem de rău – petele mi-au acoperit întreaga faţă şi cea mai mare parte a corpului“, povestea Kim anul trecut.

Diagnosticul lui Kim Kardashian a fost stabilit încă din anul 2010, după ce vedeta a observat pete roșii pe corp, în special pe picioare. Deși fiecare apariție a sa este impecabilă, în realitate boala îi dă multe bătăi de cap.

Au trecut 13 ani de când am experimentat primele simptome de psoriazis … Sunt singurul copil căruia mama i-a transmis problema aceasta autoimună. Norocoasa de mine“, a continuat vedeta.

View this post on Instagram

I’m so excited for you guys to try my new @kkwbeauty Body Collection. It consists of 3 different products (body make up, a liquid body shimmer and a loose shimmer powder). I use them all separately and sometimes all together depending on the look I am going for. This one shown above is the body Make Up. This is what I use most often. I don’t always like my legs to have shimmer on them. I use this when I want to enhance my skin tone or cover my psoriasis. I bruise easily and have veins and this has been my secret for over a decade. I’ve learned to live with and not be insecure of my psoriasis, but for days when I want to just cover it up I use this Body Makeup. My formula is so creamy and buildable and has a smooth satin finish. It builds easily for a more full coverage if needed. It launches 06.21.19 at 12pm pst at kkwbeauty.com #kkwbeauty.  Stay tuned for some videos showing how i use it all.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Și mama ei, Kris Jenner, suferă de aceeași boală, iar Kim o moștenește. Spune că a învățat să-și controleze simptomele, însă după incidentul de la Paris, când a fost jefuită și amenințată, psoriazisul s-a agravat.

Iată câteva metode de „îmblânzire” a simptomelor!

Vedete care suferă de psoriazis

Cosmina Păsărin

Una dintre victimele bolii autoimune este și Cosmina Păsărin, din acest motiv, în ultimii ani s-a ferit să-și expună podoaba capilară, preferând să poarte în permanență ceva pe cap în timpul aparițiilor sale publice.

Tily Niculae

De ani buni, această afecţiune nu-i dă pace nici lui Tily Niculae, care a învăţat să trăiască aşa. Chiar dacă a încercat tot felul de tratamente, psoriazisul nu a trecut, actrița având perioade în care mâinile sale arată teribil din cauza bolii. Pe lângă medicamentele prescrise de medic, aceasta folosește diferite uleiuri naturale pentru piele.

LeAnn Rimes

LeAnn suferă de această boală încă de la vârsta de 2 ani și este de părere că e foarte important să reduci și să menții sub control stresul.

Jerry Mathers

Faimos pentru rolul său Theodore „Beaver” Cleaver, din sitcomul Leave It To Beaver, Jerry suferă și el de psoriazis. Acesta spune că afecțiunea sa nu este severă, dar l-a pus în situații stânjenitoare de câteva ori.

Stacy London

În timp ce Stacy se luptă cu vedete care nu se pricep deloc la stil și încearcă să le învețe cum să se îmbrace, ea are propria bătălie cu psoriazisul, și asta de mulți ani. Reușeste, însă, să depășească  problema cu mult umor.

Alte tratamente naturale pe care le poți lua în considerare, dacă suferi de psoriazis!

Psoriazisul nu are încă leac, dar efectele lui pot fi limitate dacă este urmat sfatul medicului. Din punct de vedere clinic, boala se manifestă prin plăci și/sau placarde de dimensiuni și forme variabile, pe un fond eritematos, acoperite cu scuame uscate, sidefii. Află totul despre această afecțiune de AICI!

Statisticile arată că boala autoimună, ereditară și incurabilă, psoriazisul afectează în jur de 3% din populația globului. Cu o prevalenţă de 5% a cazurilor de psoriazis, România se află cu mult peste media europeană, care este de doar 3%. Mai mult, studiul arată că persoanele cu psoriasis sunt mai predispuse la problemele cardiace. Citește mai multe aici!

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram, Google Images

februarie 17th, 2020 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate