La limita/The Edge, in avanpremiera la Bucuresti

La limitaProiectul Tabara de Film, fondat de Bogdan Alexe si dezvoltat de Asociatia pentru Sprijinirea si Promovarea Filmului Romanesc, isi prezinta oficial rezultatele. Este vorba de filmul La limita/The Edge, care va avea avanpremiera sambata, 6 februarie, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.Actori consacrati, alaturi de tinere talente

Proiectul Tabara de Film are ca scop descoperirea tinerelor talente si promovarea lor intr-un film de lungmetraj alaturi de actori deja cunoscuti, fapt pe care se pune accentul si in noul film La limita, in regia lui Tiberiu Rotarescu si Bogdan Alexe. Pe langa 120 de tineri pasionati de teatru, film, dans si muzica, din distributie mai fac parte bine-cunoscutii actori Emil Mitrache, Marius Bodochi si Tudorel Filimon. Filmul imbina actiunea, iubirea, prietenia si rivalitatea intr-o poveste fascinanta cu note umoristice. Filmarile au avut loc in Moeciu de Sus, Bran si Zarnesti, dar si in multe alte locatii, si au durat 21 de zile. Filmul este produs de A.P.S.P.F.R., impreuna cu Dream Media Production, coproducatori fiind Radio Romania si TVR.

Invit iubitorii productiilor romanesti de film sa ni se alature la acest eveniment deosebit, sunt emotionat ca am reusit intr-un timp atat de scurt sa aduc, impreuna cu talentatii mei colegi, acest film in atentia dumneavostra si stiu cat de important va fi acesta pentru toti tinerii implicati in proiect, dar si pentru acesti mari domni ai filmului romanesc fara de care «La limita / The edge» nu ar fi fost atat de plin de energie si charisma”, a declarat Bogdan Alexe, coregizorul filmului.
Granita dintre corectitudine si greseala este, de cele mai multe ori, foarte ingusta, e nevoie de un singur pas ca sa o treci. «La limita» este chiar povestea acestui pas si aduce in prim-plan curajul de a fi mai bun si de a invata din greseli. Este un film in care ne putem regasi cu totii, indiferent de varsta”, a declarat Tiberiu Rotarescu, regizorul filmului.

Text: Madalina Manole