La Martina a sarbatorit 1 an in Romania

La Martina a sarbatorit 1 an in RomaniaBrandul argentinian La Martina, cel care produce articole vestimentare inspirate din jocul polo, a aniversat in aceasta luna, 1 an de cand a intrat pe piata din Romania. Petrecerea a avut loc la magazinul deschis in incinta Baneasa Shopping City, iar tematica aleasa pentru celebrarea evenimentului a fost Let’s have a night of firsts. Contopirea celor doua culturi, romaneasca si argentiniana, a fost marcata printr-un moment de tango argentinian combinat cu dansul Calusarilor.

“Anul acesta Argentina si Romania sarbatoresc 134 de ani de cooperare si 83 de ani de la deschiderea primei noastre ambasade in Romania. Ambele tari sunt parte a marii familii latine si gasim multe similaritati intre noi. La Martina este din anii 80′ un simbol al luxului argentinian si reprezinta un etalon al excelentei artizanilor argentinieni la nivel international. La Martina este partener si furnizor pentru cel mai cunoscut club de polo din lume, Guards Polo Club, club frecventat de Casa Regala a Marii Britanii. Felicitam echipa La Martina si le uram multi ani plini de succes in Romania”, a declarat Carlos Hernandes, reprezentant al Ambasadei Argentinei in Romania

Aniversarea a fost marcata si de lansarea precolectiei de toamna-iarna 2014, Che Tango. Piesele vestimentare, de la costume, tricouri, geci si pana la accesorii, esarfe si palarii, toate poarta eleganta si prestanta tangoului argentinian. O alta colectie prezenta in magazinele La Martina este Colectia Guards Polo Club, colectie lansata in 2010 cu aprobarea celui mai prestigios club de polo din lume, frecventat de Casa Regala a Marii Britanii.

Romania este prima tara din Europa care are un magazin online La Martina.

 

Text: Madalina Manole