Lady Gaga a prins “forme” în izolare

Zilele trecute, cântăreaţa Lady Gaga a fost surprinsă pe străzile de la Hollywood îmbrăcată în colanţi şi sutien negru… şi cu câteva kilograme în plus. Vedeta se întâlnea cu iubitul ei, Michael Polansky, în vârstă de 34 de ani, cu care este din luna februarie.

Gaga nu pare deranjată de noul său aspect, ba mai mult s-a lăsat “surprinsă” de paparazzii, mai ales că aceste imagini au şi un scop educativ, pentru că vedeta purta mască, cum ar trebui să facă toţi cetăţenii statului.

Acum câteva zile, Lady Gaga a lansat un nou album, Chromatica, iar una dintre piese este realizată în colaborare cu Ariana Grande. Vezi clipul AICI.

https://www.instagram.com/p/CAwxpyMFd3n/

Însă nu doar Lady Gaga a fost fotografiată în lockdown nearanjată. Kylie Jenner a arătat lumii adevarata sa tunsoare. Celebritatea a fost surprinsă fără make-up, fără perucă şi desculţă pe stradă.Iată cum arată Kylie Jenner în realitatea!

În această pandemie şi Adele a surprins publicul cu silueta ei. Aceasta a ieşit din izolare cu 40 de kilograme mai puţin, respectând cu stricteţe un regim alimentar.

Dacă şi tu ai ieşit cu câteva kilograme în plus din izolare, uite care este dieta minune a lui Adele!

https://www.instagram.com/p/B_1VGc5AsoZ/?utm_source=ig_embed

Text: Bettina Cristea

Photo: PRO TV, Instagram