Lady Gaga si alte vedete de la Hollywood la o gala de moda organizata de o romanca

Foto: Frederic Aspiras si Lady Gaga

Brandusa Niro conduce una dintre cele mai influente publicatii online de moda din Statele Unite si organizeaza anual The Daily Front Row Fashion Awards, premii care recompenseaza oamenii din industria de fashion, iar celebritatile se inghesuie sa se afiseze pe covorul rosu la evenimentul ei.

Brandusa Niro a plecat din Romania in 1979 si s-a mutat in Franta. Apoi s-a mutat la Toronto, in Canada, unde a inceput sa lucreze ca jurnalist de moda. De la Toronto a ajuns la New York, unde a lucrat pentru Hugo Boss, apoi s-a lansat in industria publishingului online, iar azi a ajuns unul dintre cei mai reputati oameni de moda din Statele Unite.

 

Foto: Nicki Minaj

Citeste si: Adevarul din spatele ecranelor. Ce se ascunde de fapt in spatele relatiei dintre Bradley Cooper si Lady GAGA.➡ Invitati de seama alaturi de romanca Brandusa Niro

Duminica seara, la evenimentul care celebreaza moda in Los Angeles – The Daily Front Row Fashion Awards, organizat de publicatia online omonima, a avut invitati o multime de celebritati.

Surprinzator e faptul ca renumita publicatie de moda e detinuta si condusa de o romanca, Brandusa Niro, pe care o cunoasteti cel mai bine gratie filmului “Nea Marin Miliardar”.

Foto: Busy Philipps, Alicia Silverstone, Christian Siriano, Janet Mock

Acum, Brandusa e o renumita editoare de moda in Los Angeles, iar numeroasele vedete care au venit la gala organizata de ea nu fac decat sa intareasca reputatia de care se bucura romanca la Hollywood.

Citeste si: Alexandra Dinu si noile proiecte cinematografice de la Hollywood.

Printre vedetele prezente pe covorul rosu s-au numarat, pe langa Lady Gaga, Alicia Silverstone, Kate Hudson, Adriana Lima, Rosie Huntington-Whiteley, Courtney Love, James Marsden, actritele Busy Philips sau Jamie King si multi altii.

Text: Iulia Mirica