Renunţă la lama ta de ras şi alege-o pe asta. Iată de ce!

Când vorbim de schimbările pe care ar trebui să le facem în vieţile noastre, putem să ne gândim inclusiv la rutina noastră de îngrijire sau la tabieturile pe care le avem. Mai ales, acum, în timpul pandemiei, am avut destul timp pentru a reflecta asupra lucrurilor care ne înconjoară şi cum putem ajuta la salvarea mediului.

Am început să renunţăm deja la paiele de plastic şi le-am înlocuit cu cele mult mai glam, din metal. De peturile de apă începem să uităm şi alegem să folosim doar din sticlă. Treptat, ne vom adapta şi stilul vestimentar în acest sens, cumpărând doar sustenabil. Vezi AICI!Uite cum poţi scădea cantitatea de plastic din natură!

 Din păcate, aproximativ două miliarde de lame de ras din plastic sunt aruncate anual în natură, arată un raport al Agenţiei de Protecţie a Mediului din SUA. Pentru a rezolva această problemă, un brand de cosmetice a creat lama de ras foarte glam pentru femei. Fiecare aparat de ras din gama Oui the people vine la pachet cu un gel lăptos, astfel încât pielea să rămână hidratată şi tonifiată după fiecare epilare.

Uite cum se foloseşte lama de ras

Pentru a nu sângera, înainte de a folosi lama de ras, se aplică un acest gel special în zonele care se doresc rase, iar după epilare se foloseşte o loţiune hidratantă, pentru hidratarea pielii uscate. Aparatele de ras se pot achiziţiona în trei nuanţe foarte stylish, rose-gold, gold şi negru. Orice model costă 75 de dolari.

Citeşte AICI cum se foloseşte lama de ras astfel încât să nu te iriţi!

Text: Bettina Cristea

Photo: Vogue, freepik