Lansare cu parfum by Dana Rogoz

Lansare cu parfum by Dana RogozPe Dana Rogoz o cunoaste toata lumea ca Abramburica ce ne-a facut copilaria mai frumoasa. Astazi insa, pe langa faptul ca este o actrita foarte iubita, Dana este si un brand ce nu inceteaza sa ne uimeasca. Dupa ce si-a lansat ingeniosul plic Moon si lumanarea cu ravas, a venit randul parfumului din colectia cu acelasi nume.

 Parfumul Moon by Dana

Povestea parfumului a inceput din dorinta fanilor de pe blog, dar si din ideea Danei de a-si imagina luna alba in timpul zilei: suava si plina de mister. Parfumul combina ingredientele sale preferate : florile-freziile,iasomia si lacramioarele; fructele-marul si lychee, ce sunt totodata condimentate cu vanilie, mosc si patchouli.

 

Rulota -caleasca din povesti

Intr-un mod original, Dana Rogoz a lansat joi seara parfumul si pop-up store-ul intr-o atmosfera de povesti unde rulota poate fi asemanata foarte usor si cu o caleasca, Dana fiind imbracata la evenimentul de lansare intr-o rochie alba, diafana, asemenea unei printese. Ca sa va convingeti de ce spun, puteti vizita rulota Moon ce se gaseste la intrare in AFI Cotroceni timp de o luna. Muzica a fost asigurata de un coleg de al Danei de la actorie, care a interpretat superb piese de ale lui Antonio Carlos Jobim, acesta fiind de departe unul din momentele mele preferate pentru ca, timp o ora, am simtit ca sunt in Rio de Janeiro.

 

Tort mini-Moon si Prosecco

Si pentru ca o lansare nu poate fi sarbatorita fara tort, Dana a pregatit pentru invitati un tort asemanator sticlutei de parfum Moon care s-a potrivit de minune cu Prosecco, ceea ce mi s-a parut deopotriva delicios si revigorant. De la eveniment nu au lipsit prietenele ei dragi dar si fanii blogului .O seara ca in povesti cu o zana frumoasa si un parfum floral, fresh, exact ca personalitatea celei care il prezinta.

 

Andreea Maria Varlan