Lara Fabian va sarbatori 50 de ani la Bucuresti

Lara Fabian revine la Bucuresti in luna noiembrie, in cadrul turneului international 50 WORLD TOUR, un turneu foarte special pentru artista deoarece prin intermediul acestuia ea va celebra alaturi de fani frumoasa varsta de 50 de ani.

Turneul 50 WORLD TOUR, care va incepe spre sfarsitul anului 2019, este special din trei puncte de vedere: artista implinește 50 de ani, celebreaza 30 de ani de cariera si lanseaza cel de al paisprezecelea album – Papillon.


In cadrul concertelor, Lara Fabian va interpreta atat melodiile noi, cat si piese celebre precum “Je t’aime” si “Je suis malade”.

Cea mai bine vanduta artista belgiana a tuturor timpurilor va sustine doua concerte la Bucuresti pe 18 si 19 Noiembrie la Sala Palatului.Lara, pentru a cincea oara in Romania

Primul concert al Larei Fabian in Romania a fost in martie 2012, la Sala Palatului din Bucuresti, fiind nevoie de doua reprezentatii pentru a putea acoperi cererea mare de bilete. A revenit doi ani mai tarziu, in octombrie 2014, tot in Capitala, iar concertul s-a desfasurat tot cu casa închisa.

La Cluj-Napoca, acolo unde a sustinut primul concert in 2016,pe 20 aprilie peste 4.000 de oameni au venit la Sala Polivalenta sa o asculte . Lara Fabian este extrem de indragita de romani, asa ca a revenit si in Martie 2018 cu doua concerte la Bucuresti si Cluj.

Lara Fabian  doreste sa celebreze frumoasa varsta de 50 de ani alaturi de romani  si le-a dedicat doua concerte la Sala Palatului din Bucuresti.

Sensul vieții mele este legătura pe care o am cu voi, publicul. Însemnați atât de mult pentru mine și cred ca și eu însemn ceva pentru voi. Fără voi, nimic din toate acestea nu ar fi posibil. Voi cânta pentru voi și pentru fetița mea”, spunea cântăreața în timpul primului său concert în Romania. De altfel, ea obișnuiește sa vorbească înainte de a interpreta piesele, despre lucrurile care au inspirat-o, despre prietenie, reincarnare și îngeri.