Laura Cosoi, mamă a doua oară

Laura Cosoi, 38 de ani, a născut al doilea copil. Anunţul a fost făcut în seara de Sfânta Maria, 15 august. Laura și  soţul ei, Cosmin Curticăpean, au decis, după cum a anunţat chiar Laura pe pagina ei de facebook, să-i pună numele celei de-a doua fetițe a lor, Vera.  Luna august cu noroc

Laura Cosoi este în al nouălea cer de fericire. Actrița și partenerul ei de viață sunt de acum părinți de două fetițe, după ce vedeta a adus-o pe lume pe Vera, sora mai mică a Ritei. Luna august este una cu mare însemnătate pentru Laura și soțul ei. Anul acesta, cei doi au împlinit 5 ani de la nuntă.

Vezi AICI imagini cu prima fetiță a actriței

”Așa ne-a surprins aniversarea noastră, 5 ani de la nuntă, 8 ani de când am început povestea de dragoste și 17 ani de când ne-am întâlnit prima oară și ne-am împrietenit, 3 ani de când am aflat că vom fi părinți, 2 ani de când e Rita în viața noastră și câteva zile până o vom cunoaște pe surioara ei. Suntem doi oameni extrem de norocoși că ne-am găsit și mai ales suntem norocoși că am avut încredere în povestea noastră de iubire… L-am ales și am știut că el, Cosmin, va fi tatăl copiilor mei, soțul ocrotior și iubitor care este acum. Că va fi implicat și devotat, că mă pot baza pe el și că doar alături de el am să mă simt femeia împlinită care sunt azi!”, a scris iar actrița pe rețelele sociale un mesaj cu câteva zile înainte de a naște.

Vrei sa stii cum sa ai grija de tine si de copilul tau in fiecare etapa a vietii lui?

Deși fetița nou-născută va sta, cel mai probabil, în camera părinților, Laura și Cosmin Curticăpean s-au pregătit și pentru momentul în care Rita și surioara ei vor împărți aceeași cameră, așa că s-au ocupat din timp de mobilare și decorare.

Text Cristina Dudău