Laura Cosoi, botez în Maramureș pentru micuța Lara

Laura Cosoi, botez in Maramures pentru micuta Lara. Sursa foto: Instagram

Încă un moment magic pentru Laura Cosoi, care și-a botezat cea de-a treia fetiță. Micuța Lara a fost creștinată tot în Maramureș, la aceeași biserica unde și-au primit botezul surorile ei mai mari – Rita și Vera. A urmat apoi petrecerea tradițională. Iar pentru aceasta, vedeta și-a pregătit trei ținute superbe, semnate de un designer celebru de la noi.

A devenit o adevărată tradiție pentru ca Laura Cosoi să aleagă Maramureșul când vine vorba de momente unice pentru ea și familia ei. La rândul ei, micuța Lara și-a primit botezul la biserica în care au fost creștinate surorile Rita și Vera. A urmat Lara a avut la rândul ei de o petrecere tradițională, iar mămica ei a schimbat trei ținute cu care i-a cucerit pe toți.Laura Cosoi și-a botezat a treia fetiță

La două luni de când a văzut lumina zilei, cea mai mică minune a Laurei Cosoi și a soțului ei – Cosmin Curticăpean – a fost botezată. Și totul s-a desfășurat ca la carte, mai ales pentru că nu e prima dată când părinții fac botez în Maramureș. Nici a doua oară, ci a treia oară!

Și asta pentru că Laura Cosoi a mărturisit, la un moment dat, că își dorește ca între fetițele ei să nu fie diferențe. Cum era de așteptat, nașii Larei au fost aceiași cu cei ai surorilor ei mai mari.

Cele trei ținute purtate de Laura la botez

Pentru botezul micuței Lara, Laura Cosoi a ales albul – pentru două dintre cele trei ținute pregătite. A avut și o rochie albastră, “de rezervă”. Cele trei ținute au purtat semnătura unui bun prieten al vedetei. Este vorba de designerul Stephan Pelger, cel care o îmbracă de 20 de ani pe frumoasa blondină.

 

 

Laura Cosoi si Stefhan Pelger, la botezul micutei Lara. Sursa foto: Instagram
Laura Cosoi si Stefhan Pelger, la botezul micutei Lara. Sursa foto: Instagram

 

Laura Cosoi, alaturi de sotul si fiicele ei la botezul Larei. Sursa foto: Instagram

Pe lângă cele 3 botezuri ale fetițelor ei, creatorul de modă a îmbrăcat-o pe Laura Cosoi și la nuntă, dar și când a defilat pe covorul roșu de la Cannes. Cei doi sunt prieteni de ani de zile, iar designerul îi cunoaște foarte bine fizionomia și ce îi place Laurei. Așa se face că pentru cele 3 ținute de la botezul micuței Lara nici nu a fost nevoie ca actrița să probeze rochiile înainte. Pelger a mărturisit că i le-a adus direct la Maramureș, fiind unul dintre apropiații vedetei care au luat parte la botezul micuței Lara.

Laura Cosoi se bucură de multă dragoste alături de soțul ei, afaceristul Cosmin Curticăpean. Cuplul are 3 fetițe: Rita, în vârstă de 4 ani, Vera, de 2 ani, și mezina Lara, care a venit pe lume către finalul lunii iunie 2022.