Le Grenier à Pain a implinit un an in Romania

Le Grenier à Pain a implinit un an in RomaniaIntr-o atmosfera specifica sarbatorilor de iarna, vedete din showbiz precum Simona Patruleasa, Diana Munteanu, Dana Savuica, Sonia Argint Ionescu, Alexandra Ungureanu, Carmen Negoita, Andreea Runceanu si Patricia Cimpoiasu (Amadeus), DJ Wanda, Bianca Ionita si Ilinca Obadescu au aniversat un an de existenta in Romania a celebrei boulangerii Le Grenier à Pain.

Ingrediente 100% naturale

In cadrul evenimentului aniversar, invitatii au putut degusta 10 tipuri de paine si specialitati de paine: integrala, cu maia, caise, alune, nuci, smochine, ficelles cu masline sau bacon, precum si faimoasa bagheta traditionala, castigatoarea locului 1 in anul 2010 si 2015 in cadrul concursului La Meilleure Baguette de Paris. „Le Grenier à Pain exceleaza prin faptul ca foloseste doar ingrediente 100% naturale, faina produsa exclusiv in Franta, toate preparatele fiind proaspete, pregatite in laboratorul din incinta locatiei. La Grenier à Pain nu vor comercializa niciodata preparate congelate in prealabil”, a declarat Andrei Catalin Pop, General Manager Le Grenier à Pain Romania. Le Grenier à Pain este prezent in Romania in doua locatii: pe bulevardul Nicolae Caramfil nr. 87, Bucuresti, si recent inaugurat, in rondul Pietii Alba Iulia, din Bucuresti.

Text: Ruxandra Dumitrescu

decembrie 10th, 2015 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate