Liberty Parade 2014 a incins atmosfera pe litoralul romanesc

Plaja dintre Venus si Saturn a fost cucerita de peste 70.000 de gladiatori care si-au facut simtita prezenta in cadrul celui mai mare eveniment dance din istoria radioului – Liberty Parade 2014! Cea mai mare sarbatoare a muzicii dance a luat startul sambata, 26 iulie, de la ora 17.00, moment in care 4 camioane din caravana LIBERTY PARADE au ridicat la cote maxime bucuria nebuna a dansului, pregatind publicul de la Olimp catre Black Sea Arena pentru cea mai frumoasa noapte a verii 2014.

 

Scena –  unica in istoria de 14 ani a Liberty Parade – a avut 60 de metri lungime iar in cel mai inalt punct al ei a masurat 17,5 metri, in timp ce pupitrul DJ-ilor de la care s-a dezlantuit nebunia a fost amplasat la 5 metri inaltime. 200 de metri patrati de ecrane led au luminat cerul, alaturi de 400 de mii de wati de efecte luminoase, produse de 330 de surse de lumina.

In total, 27 de DJ-i, dintre care 16 DJ-i romani,  au mixat live, intr-un mega-show de sunet si lumina, in camioane, dar si pe scena Liberty Parade.

Mainstream dance music: Asher & ScreeN, Marc Rayen, DJ Dark. Shidance; Tech house si funky house: Ciprian Iordache, Gruuvelement’s – Mihai si Wacs, S-Funk. Deep house, nu disco, indie dance: Paul Masters, DJ Menthol, Andu, Afgo; Tech house, techno, minimal techno: Ciupy & Mihai Bejenaru, Christian Green, Emi Mateis.

Au mixat pe scena iesita din tipare (o butaforie in forma unui coif de gladiator) pe plaja dintre Venus si Saturn, la Black Sea Arena: Just 2 & Luca M, Cristi Stanciu, Liviu Hodor, DJ Andi, Jasc & Carlos, DJ Optick, UMEK, Vika Jigulina, Raoul Russu.

Liberty Parade este un eveniment marca Radio 21, organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Mangalia. Imnul LIBERTY PARADE 2014, “Set me free“, este cantat de DJ Andi si Alexandra Stan.

 

Text: Alexandra Lupu