Liberty Parade 2014

liberty-parade-principalaFanii muzicii dance isi dau intalnire si anul acesta pe malul marii pentru a sarbatori cel mai mare eveniment muzical dedicat lor: Liberty Parade, o manifestare plina de culoare, energie si bucurie.

Caravana formata din 4 camioane va porni sambata, 28 iulie, ora 16:00 din statiunea Olimp, si va transforma drumul catre Black Sea Arena, plaja dintre Venus si Saturn pe care se va tine marea petrecere, intr-un adevarat ring de dans. Fanii Liberty Parade vor purta de la costume de carnaval, colorate si inspirate din povesti, pana la masti de gaze si costume de mumii sau politisti si vor fi insotiti de sanii sau papusi gonflabile. Nici mai mult, nici mai putin de 16 DJ-i vor mixa in caravana care va sosi la destinatie la ora 19:00, acolo unde se va da din nou startul distractiei.

Scena de anul acesta va fi surprinzatoare, o butaforie in forma unui coif de gladiator si va avea 60 metri lungime, cel mai inalt punct aflandu-se la 17,5 metri de sol. Printre DJ-ii care vor incinge atmosfera in noaptea de 26 iulie se numara DJ Andi, DJ Optick, Cristi Stanciu, Liviu Hodor, Vika Jigulina, Raoul Russu, alaturi de invitatul strain UMEK.

liberty-secundaraPe langa mixurile de exceptie ale indragitilor DJ-i, in difuzoare va rasuna si imnul Liberty Parade 2014, piesa Set me Free lansat? de DJ Andi feat. Alexandra Stan.

Echipa Tonica TV se va afla printre invitati si va surprinde intocmai atmosfera de la fata locului, urmand ca mai apoi sa va dezvaluim cele mai tari momente din culise si cele mai aplaudate mixuri.

 

Text: Madalina Manole