Linda Evangelista, imaginea campaniei D&G

Linda Evangelista, imaginea campaniei D&G Domenico Dolce si Stefano Gabbana au ales-o pe frumoasa Linda Evangelista pentru a fi protagonista celei mai recente campanii ce promoveaza primerul si fondul de ten The Perfect Reveal Lift, ce vor aparea pe piata incepand cu luna aceasta. In varsta de 49 de ani, Linda este inca un exemplu de frumusete matura in campaniile de beauty din ultimele luni ale unor branduri renumite. In timp ce Marc Jacobs a optat pentru Jessica Lange (actrita americana) in varsta de 65 de ani, brandul Nars a semnat cu Charlotte Rampling (actrita de origine engleza) de 68 de ani, iar Brooke Shields va colabora cu MAC. Evangelista a aparut alaturi de Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell si Tatjana Patiz pe coperta unei reviste de renume in luna ianuarie a anului 1990, aceasta fiind una dintre cele mai populare imagini in ceea ce priveste supermodelele anilor ’90.

Cine este Linda Evangelista

Asa cum aminteam mai sus, Linda a fost considerata in anii ’90 un supermodel si a primit de mica o educatie severa catolica. Evangelista este de origine canadiana si adesea i se spunea „cameleonul” deoarece isi schimba foarte des coafura si se transforma cu totul in fata camerei. Cat despre stilul de viata al supermodelului, Linda marturisea adesea ca isi incepe fiecare zi cu un pahar de apa plata cu lamaie. Linda este si mamica, are un baietel dintr-o relatie cu Francois – Henri Pinault.

Text: Ruxandra Dumitrescu

septembrie 9th, 2014 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate