Loredana a lansat videoclipul piesei “Risipitor”

Loredana a lansat videoclipul piesei “Risipitor”Loredana Groza a filmat videoclipul noului sau single, intitulat sugestiv, Risipitor. Mesajul piesei este unul destul de puternic, artista fiind cea care a compus versurile, in urma unui vis revelator pe care l-a avut cu cateva luni in urma. Melodia aduce in prim plan lupta interioara pe care o duc oamenii cu alter-ego-ul lor si atrage atentia asupra indragostitilor care stau inlantuiti in relatii nepotrivite.

Filmarile videoclipului au avut loc in Buftea, in regia lui Dragos Buliga, si au durat nu mai putin de 16 ore. Imaginile o infatiseaza pe Lory incatusata, dorind astfel sa metaforizeze atitudinea femeii prinsa in propriile sale prejudecati si in rutina distructiva a unei iubiri nepotrivite. Cu aceasta ocazie artista a adoptat si o atitudine masculina (vezi foto), atitudine care i se potriveste de minune.

Promovarea piesei va continua si in concertul Reveria, pe care artista il va sustine la Sala Palatului, pe data de 25 octombrie.

 

Asteptarea a luat sfarsit! Va ofer cu toata dragostea noul meu single si videoclipul Risipitor. Le multumesc talentatilor mei prieteni si colaboratori care m-au ajutat, m-au inspirat si m-au completat. Va astept cu nerabdare la spectacolul meu, Reveria, sa cantam noua piesa impreuna”, a declarat Loredana.

 

Credit foto: Bogdan Moldovan

Text: Madalina Manole