Machiajul de seara in culori de toamna

Daca intr-un material anterior va povesteam despre machiajul de zi in culorile toamnei, de data aceasta va vom arata cum un astfel de machiaj se poate transforma intr-unul de seara, mergand pe aceleasi nuante pe care le regasim si in natura, nuante de caramiziu, maro, galben. Am invitat-o pe Stela Ciciu, make-up artist Asterya, sa ne raspunda intrebarilor legate de noutatile sezonului si sa ne sfatuiasca.


Tonica TV: Cum machiem ochii albastri?

Stela Ciciu, make-up artist Asterya: In cazul in care ai ochii albastri, poti opta pentru tonuri de caramiziu, tonuri care au mai mult oranj, special pentru a evidentia si mai mult culoarea irisului. Astazi am optat pentru un creion turcoaz, un creion pe care l-am aplicat pe mucoasa interna a pleoapei inferioare pentru a intensifica putin culoarea ochilor.

Tonica TV: Ce fel de produse trebuie sa folosim pentru a ne machia in sezonul rece?

Fondul de ten trebuie sa aiba o textura mai grasa, mai cremoasa fata de cel pe care-l folosim, spre exemplu, in sezonul estival.

„Se poarta sprancenele conturate, nu foarte mult, sfatul meu este sa incerci sa le estompezi cat mai bine!”

Tonica TV: Ce purtam pe buze?

Pe buze putem sa optam in continuare pentru tonuri naturale, glossuri si rujuri mate in culori sustinute: rosu inchis, marsala usor spre maro. In momentul in care te hotarasti sa optezi pentru un ruj mai intens la culoare, sfatul meu este ca ochii sa fie fardati mai putin, in culori luminoase, dar nu foarte vizibile.

Tonica TV: Se mai poarta machiajul smokey eyes?

Se poarta in continuare smokey eyes, ramane in tendinte, numai ca este putin diferit. De data aceasta, se poarta smokey-ul de a doua zi. Smokey-ul de a doua zi este acela pe care nu l-ai demachiat seara precedenta, cel putin efectul pe care ar trebui sa-l obtii este acesta.

„Pentru machiajul pometilor, eu cred deja ca este ca o semnatura a mea… niciun machiaj nu este complet pentru mine daca nu am aplicat iluminator.”

Text: Ruxandra Dumitrescu