Mădălina Ghenea – apariție la brațul lui Al Pacino

 Vești de mândrie pentru români, Mădălina Ghenea interpretează rolul Sophiei Loren în producția “House of Gucci”.

Românca joacă alături de nume mari din industrie, precum Al Pacino, Jared Leto și Lady Gaga, în producția filmată în Italia. Pe Instagramul de promovare a filmului, Mădălina Ghenea apare la brațul starului cinematografic Al Pacino.

Adam Driver va interpreta rolul lui Maurizio Gucci, nepotul celui care a creat celebra casă de modă italiană. Gaga va juca rolul soției sale, Patrizia Reggiani, cea care a și comandat asasinarea soțului său, în 1995, după ce a aflat că i-a fost infidel.

Cântăreața va fi și protagonista filmului, pentru că firul narativ va fi despre condamnarea acesteia, din 1998, la 29 de ani de închisoare.

În august anul trecut se vorbea de o producție fabuloasă, pe lângă cei enumerați mai sus fiind pomeniți și Robert De Niro, Jack Huston și Reeve Carney.

Filmul realizat în regia lui Ridley Scott va fi lansat în cinematografe, începând cu 24 noiembrie. Pelicula are scenariul scris de Roberto Bentivegna și este bazat pe cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed” a autoarei Sara Gay Forden.

Află mai multe despre film de AICI!

Schimbă-ți look-ul, precum Lady Gaga în “House of Gucci”, cu ajutorul vopselei Color & Soin!

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram