Madonna, criticată de fani

Anii au trecut şi peste “regina muzicii pop”, aceasta ajungând la vârsta de 62 de ani. Odată cu trecerea timpului, Madonna a investit bani mulţi pentru a se întreţine, însă acum fanii o acuză că a exagerat cu operaţiile estetice, pentru că nu mai seamănă deloc cu ea.

Vedeta a postat ieri o serie de selfie-uri, pe contul său de Instagram. Ea apare cu părul roz, cu pomeţii foarte ridicaţi şi fără nicio urmă de rid.

 În descrierea postării, artista îşi îndeamnă cei 15.5 milioane de urmăritori să meargă la vot şi să-l voteze pe Joe Biden, la fel cum tocmai făcuse şi ea.

https://www.instagram.com/p/CGOGLg7hx6n/

 

Comentariile nu au întârziat să apară, majoritatea fiind de susţinere pentru Donald Trump, iar altele, pentru a o critica pe Madonna de înfăţişarea sa. „Ce ți-ai făcut la față”, „Ce s-a întâmplat cu pomeții tăi? Nu e în regulă, Madonna. Deloc!”, „E trist ce se întâmplă cu tine”, „Dumnezeule, îmi pare rău pentru ea. Ce și-a putut face la față!”, „Ce filtru este acesta, căci sigur ea nu este regina mea”, „Așa vrei să fii luată în serios?”… sună câteva dintre comentariile fanilor.