Mai mult de 60% dintre femei sunt atrase de… alte femei

1a5aa8ijPotrivit ultimelor cercetari, mai mult de jumatate dintre femei se simt atrase de alte femei, insa acest lucru este perfect normal, pentru ca, odata cu inaintarea in varsta, femeile devin curioase in ceea ce priveste atractia fata de acelasi sex. Cercetatorii de la Boise State University au descoperit ca, dintr-un grup de 484 de femei heterosexuale, 60% se simt atrase sexual de alte femei, 45% s-au sarutat cu o femeie, iar 50% au avut fantezii cu persoane de acelasi sex.

Elizabeth Morgan, profesor de psihologie la Universitatea de Stat Boise, a descoperit ca femeile heterosexuale simt adesea mai mult decat o simpla afectiune prietenoasa pentru alte femei.

„Femeile sunt incurajate de societate sa se inchida emotional, unele fata de celelalte. Acest lucru le ofera posibilitatea sa fie tentate sa aiba parte de momente de intimitate cu persoane de acelasi sex”, a declarat prof. Morgan.

Lisa Diamond, psiholog, a afirmat ca „acest curs este normal si firesc din punct de vedere medical, iar atractia fata de acelasi sex nu inseamna neaparat ca persoana in cauza are o directie homosexuala.”

Pana la urma, fara niciun fel de tenta lesbiana, cine nu se uita cu admiratie si poate putina invidie la o femeie care arata bine?

Text: Andreea Popescu