Making of Adela Popescu – Curaj

Indragita actrita si cantareata Adela Popescu se pregateste de lansarea unui nou single, intitulat sugestiv Curaj, piesa pentru care a filmat deja si un videoclip. Filmarile au avut loc, cu mult curaj, la aproximativ 80 de metri inaltime, pe singurul heliport din capitala, construit pe acoperisul unei cladiri, iar echipa Tonica TV s-a aflat alaturi de Adela si va prezinta intocmai atmosfera din spatele camerelor de filmat.Tonica TV: Care este povestea noului tau single, Curaj?

Adela Popescu: Este o piesa pozitiva care te indeamna sa traiesti viata cu mult curaj pentru ca doar atunci cand iti iesi din zona de confort apar minunile.

Tonica TV: Ai ales sa filmezi videoclipul la inaltime…

Adela Popescu: Cu atat mai mult! N-am ales intamplator locatia atat de sus, este o metafora, de fapt, care semnifica inaltarea. Eu cred ca, in clipa in care ai curaj, te inalti!

Tonica TV: Cum au decurs filmarile pana acum? Vom vedea si alte cadre in videoclip?

Adela Popescu: Am filmat in mai multe locuri: si pe strazile capitalei, si intr-un apartament, iar aici, sus, este locatia finala. Filmarile au decurs foarte bine. Mie imi place foarte mult melodia, iar echipa este excelenta. Piesa este un featuring cu Sorana, o tanara artista cool.

Tonica TV: Cum a luat nastere aceasta colaborare cu Sorana? Stiu ca este un nume relativ nou pe piata muzicala romaneasca.

Adela Popescu: Da, este un nume nou, dar piesa este facuta la studiourile DeMoga, iar Sorana este artista DeMoga. Noi aveam nevoie de cineva care sa aiba o interventie pe piesa, iar Sorana a fost perfecta. In plus, ea a participat si la compunerea acestei piese.

Tonica TV: Suntem la aproape 80 de metri de sol. Sunt curioasa: ai frica de inaltime?

Adela Popescu: Nu! Ironia este ca am o mare frica de avion, dar nu si de inaltime.

Tonica TV: Care a fost cel mai curajos lucru pe care l-ai facut pana acum?

Adela Popescu: Sa vin in Bucuresti! Cand aveam 13 ani, m-am mutat in Bucuresti fara parintii mei si am trait cu curaj, sperand ca viata imi va oferi surprize frumoase.

Featuringul piesei Curaj este oferit de Sorana, o tanara artista care s-a lansat de curand pe piata muzicala romaneasca cu piesa Povesti, compusa impreuna cu Marius Moga, si pe care o puteti urmari pe vlog-ul personal, Povesti by Sorana.

Sorana: Sunt incantata de aceasta colaborare. Piesa imi place foarte mult, are un vibe pozitiv, la fel si videoclipul. Eu apar la sfarsit si cant ultimul refren impreuna cu Adela.

Tonica TV: Ai petrecut timp in compania Adelei, cum ai descrie-o in cateva cuvinte?

Sorana: Este o balanta autentica, ca si mine, de altfel, este echilibrata si este o persoana foarte hotarata si puternica.

Text: Madalina Manole