Making Of Coperta Tonica: Anca Serea si tabloul familiei perfecte

Cu ocazia sedintei foto organizate pentru coperta revistei Tonica, am petrecut o zi exceptionala in compania Ancai Serea si a familiei minunate pe care si-a construit-o impreuna cu Adi Sana. Am aflat astfel ca secretul unei relatii solide este armonia, respectul, increderea si iubirea si am descoperit in Anca si Adi calitatile parintilor ideali. Va invitam sa-i descoperiti si dumneavoastra dincolo de camerele de filmat.Tonica TV: Cum te-ai simtit la shootingul pentru coperta revistei Tonica?

Anca Serea: M-am simtit minunat, dar am fost si putin agitata pentru ca nu am mai facut de foarte multa vreme o sedinta foto cu toti cei patru copii. Sarah, de exemplu, a fost cam obosita pentru ca ea are un program foarte incarcat si se trezeste zilnic pe la 06.30. Dar speram ca rezultatul sa fie unul foarte, foarte bun.

Adi Sana: M-am simtit foarte bine. A fost frumos, cu atat mai mult cu cat au fost prezenti toti cei patru copii. Spun asta pentru ca este un lucru mai rar pentru o sedinta foto sa reusim sa-i adunam pe toti odata.

Tonica TV: Am ales ca tema pentru sedinta foto familia, cum ti s-a parut ideea?

Anca Serea: Foarte frumoasa! Se potriveste cu noi foarte bine, pentru ca noi suntem, in general, o familie vesela, asta atunci cand nu exista mici ciocniri intre generatii.

Tonica TV: Dintre tinutele pe care le-ai purtat, care te-a caracterizat cel mai bine?

Anca Serea: Toate mi-au placut! Toate au fost feminine, fluide si pretioase si m-am simtit foarte bine purtandu-le.

Tonica TV: Obisnuiesti sa le citesti celor mici povesti, seara, inainte de culcare?

Anca Serea: Da, sigur ca da! Dar acum, de cand Sarah si David au invatat sa citeasca, imi citesc si ei mie.

Tonica TV: Sarah, pentru ca este mai mare, obisnuieste sa intre in trusa ta de farduri, sa-ti foloseasca parfumurile, sa se rujeze?

Anca Serea: Da, si nu numai Sarah. Toti fac asta pentru ca sunt curiosi. Eu nu am o trusa foarte mare de cosmetice, insa le place sa o rascoleasca. De exemplu, Noah a pictat niste scaune din casa cu un fard de obraz, dar eu ii las sa experimenteze.

Tonica TV: Cum va petreceti timpul liber? Ce activitati aveti impreuna cu cei mici?

Adi Sana: Avem destule activitati impreuna. Mergem in parc, in locurile de joaca special amenajate pentru copii, facem picnicuri la iarba verde, iesim in cartier, facem sport, ascultam muzica, iesim la film.

Tonica TV: Ai observat ca unul dintre cei mici sa aiba inclinatie catre partea artistica? Sa te urmeze in cariera?

Adi Sana: Sunt inca prea mici, insa, daca o sa-i placa, Noah as vrea sa invete pianul. De anul viitor as vrea sa-i gasesc un profesor de pian.

Tonica TV: Ce planuri aveti pentru vacanta de vara?

Anca Serea: Sper ca acum, in iunie, sa-mi obtin un mic concediu de trei zile si sa-i ducem pe cei mici in Germania, la Legoland, mai ales ca Noah este innebunit dupa Lego.

Tonica TV: In calitate de mamica a patru copii, ce sfat le dai cititoarelor revistei Tonica?

Anca Serea: Sa aiba grija de ele si de sanatatea lor, sa se pretuiasca, sa-si iubeasca familia si sa traiasca fiecare zi frumos!

Tonica TV: Te rugam sa ne spui cateva impresii despre revista Tonica.

Anca Serea: Este o revista tonica, cu multe informatii pretioase si interesante si ii doresc viata lunga pe piata si cat mai multe pagini de informatii de calitate, cu oameni frumosi.

Text: Madalina Manole