Making of Holograf: Bine ai venit in viata mea!

Cu toate ca stirile conform carora Dan Bittman nu ar mai putea sa cante nu contenesc sa apara, iata ca formatia Holograf se pregateste de lansarea unei noi melodii, iar solistul are o voce mai puternica ca niciodata, infirmand astfel orice zvon. In plus, cei cinci artisti pregatesc un concert de exceptie la Sala Polivalenta, pe 14 si 15 noiembrie, in cadrul caruia vor prezenta publicului un nou album, intitulat Life Line.

Noua piesa se numeste Bine ai venit in viata mea si se bucura si de un videoclip spectaculos filmat in camp, in mijlocul unui lan de secara. Va invitam sa ascultati IN EXCLUSIVITATE melodia si, totodata, sa va delectati cu cadre spectaculoase de la filmarile clipului.Tonica TV: Care este povestea noii melodii Holograf – Bine ai venit in viata mea?

Dan Bittman: Este o piesa de dragoste si spune povestea de iubire a doi oameni care s-au cunoscut in vara, s-au iubit si acum isi declara sentimentele.

Tonica TV: Care este tema videoclipului si cum ati ales acest decor inedit, in mijlocul lanului de secara?

Dan Bittman: Da, asa este, suntem in mijlocul campului si admiram recolta de toamna. Nu este ideea noastra, ci a regizorului, Alex Ceausu, care se afla aici inca de dimineata si pune la punct scenariul. Au mai fost filmate si alte cadre, in alta parte, cu doi tineri actori, iar clipul se incheie aici, pe camp.Veti vedea cum o sperietoare de ciori prinde viata datorita iubirii, dar nu va pot dezvalui mai multe.

Tonica TV: Cum au decurs filmarile pana acum?

Dan Bittman: Au decurs foarte bine si rapid! Noua nu ne plac filmarile lungi si suntem de o ora in camp. Machiajul a durat o ora si cred ca mai filmam inca o ora pentru ca trebuie sa prindem soarele in asfintit.

Tonica TV: Tu cui i-ai spus „Bine ai venit in viata mea”?

Dan Bittman: Se stie! Stau cu ea de 20 si ceva de ani si am si trei copii cu ea! Se cunoaste!

Cu instrumentele in lanul de secara

Tino Furtuna, membru Holograf: „Nu ar fi prima oara cand vin cu pianul in camp! Este un concept regizoral interesant si aceasta este o orga extrem de veche si imi place.”

Edi Petrosel, membru Holograf: „Tobele arata foarte bine in mijlocul fanului proaspat cosit, pe balotii de paie, i-am folosit ca podium pentru tobe, iar asfintitul este superb.”

Iulian Vrabete, membru Holograf: „Chitara nu se aude prea bine aici pentru ca nu este amplificata, dar faptul ca nu filmam intr-un studio plin de fum si de lumini, ci filmam in aer liber, este minunat.”

Holograf pregateste un nou album

Dan Bittman, solist Holograf: „Pe 14 si 15 noiembrie, la Sala Polivalenta, vom lansa un album nou care se numeste Life Line si care contine 10 piese, dintre care unele sunt noi, iar unele reinterpretari ale unor piese mai vechi care nu au fost pana acum incluse pe niciun album.”

Text: Madalina Manole