„MAMMA MIA!” se intoarce

Pe 28 decembrie, intr-una dintre cele mai friguroase luni ale anului, o scurta vacanța pe o insula insorita este intotdeauna o idee buna. In ultimul spectacol din acest an, MAMMA MIA! va aduce atmosfera insulei grecesti la Bucuresti, cu cele mai frumoase decoruri, cu 20 de dansatori si 16 solisti, coregrafii originale, costume spectaculoase si muzica live, in intrepretarea  artistilor Loredana Groza, Ana Munteanu, Anca Turcasiu, Ecaterina Ladin, Aurelian Temisan, Horia Brenciu, Adrian Nour, Sebastian Seredinschi.

De la finalul lunii mai si pana in prezent, musicalul MAMMA MIA! s-a jucat la Bucuresti (6 spectacole), Cluj si Alba Iulia, toate reprezentatiile fiind vizionate de aproape 30.000 de spectatori. Ultimul spectacol din acest an, de la Sala Palatului, le va oferi tuturor celor care nu vor rata cea mai frumoasa poveste spusa pe versurile celebrelor piese ABBA, ocazia de a se bucura de un show unic in Romania si de a intra in atmosfera de sarbatoare, cu doar trei zile inainte de Revelion.Noi surprize pentru bucuresteni

MAMMA MIA! pregateste surprize nu numai pentru bucuresteni: in luna noiembrie musicalul va ajunge in premiera in Moldova, pe 5 noiembrie la Bacau, de la ora 19:00, la Teatrul de Vara „Radu Beligan”, si pe 7 noiembrie la Iasi, de la ora 19:00, la Sala Polivalenta.