Manichiură în tendințe – sparge rutina!

Unghiile sunt cartea de vizită a oricărei femei. Prin urmare, este obligatoriu să dovedim că avem o manichiură căreia i-am acordat o atenție sporită. Dacă nu îți permiți să ajungi la un salon de manichiură cel puțin o dată pe lună, atunci fă tot posibilul să îți îngrijești cât mai bine unghiile și acasă.

Indiferent dacă este vorba de o culoare îndrăzneață, un accesoriu sau o schimbare a formei, manichiura poate fi schimbată ori de câte ori îți dorești.

Așa că ți-am pregătit un mic ghid cu idei de manichiură pentru tot anul. Am adunat tendințe de la prezentările de modă și de la cei mai urmăriți nail artiști ai Instagram-ului.

Aceste trenduri nu țin cont de forma sau dimensiunea unghiilor, ci de atitudine și de cât de îndrăzneață ești încât să renunți la manichiura clasică, cu care deja ești obișnuită.CD nails

Manichiurista Jessica Washick a adus în atenția noastră termenul „CD nails”, acest trend se referă la manichiura holografică. CD-urile nu se vor mai intoarce, dar ne place ideea de a le onora într-o manichiură frumoasă și îngrijită.

Unghiilor frumoase li se potrivește pielea catifelată. Poartă mereu în geantă crema hidratantă și reparatoare pentru mâini, de la Rilastil! 

Matchy Match

La show-ul de la New York din această primăvară, al lui Kate Spade, modelele au purtat pe unghii aceleasș imprimeuri ca pe hainele pe care le purtau.

Acest trend merge mână în mână cu tendința din 2019 de a-ți potrivi culoarea părului cu outfit-ul. Deși pare complicat, cu puțin curaj, vei reuși să ai o apariție spectaculoasă.

Perle pe unghii

Dacă ar fi să definim trendul acestui an într-un singur accesoriu, acela ar fi perlele. Nu contează că alegi să aplici o singură perlă sau mai multe, aceasta e partea cea mai bună.

Iar pentru o manichiură draguță, adaugă câteva perle de diferite dimensiuni pe un fundal nude, fie doar pe o unghie, fie pe toate, pentru un eveniment mai pretențios.

Scribbles & Squiggles

Un alt trend neașteptat al acestui an este dat de nail artistul Miss Pop, care a creat pe unghii același aspect dungat pe care designer-ul Jeremy Scott l-a folosit într-una dintre colecțiile Moschino.

Art Pop

Picasso avea pânza pe care să picteze, dar nail artistul Hang Nguyen a reușit să reinterpreteze impresionantele opere ale celebrului pictor pe unghii.

Într-adevăr, spațiul de pictat este mic și incomod, dar cu multă îndemânare și talent vei obține adevărate opere de artă pe unghii.

Design grafic

O cheie grafică grecească pictată pe vârful unghiei este o alegere mult mai îndrăzneață decât clasica manichiură franțuzească.

Transparent

Gelurile acrilice transparente pot da senzația de manichiura neterminată, dar partea frumoasă este că atunci când alegi o nuanță subtilă de roz, unghiile tale vor ieși în evidență.

Cuvinte

De ce să îți pui flori pe unghii în sezonul cald când poți face o declarație chiar pe unghii? Cu o bază nude sau transparentă, literele scrise pe unghii, drepte sau înclinate, sunt trendul cu care vei atrage atenția. Alege cuvinte scurte pe care le poți împărți câte o literă pe fiecare unghie.

Logo-mania

Pentru pasionatele de modă și îndrăgostitele de brand-uri celebre, există și posibilitatea de a purta pe unghii diferite logouri ale marilor case de modă internaționale, precum Louis Vuitton, Chanel sau Gucci.

Alege câteva detalii în culorile casei de modă preferate, pe una dintre unghii, și vei străluci precum Taylor Swift, artista care deja le poartă așa.

Text: Iulia Mirică