Manolo Blahnik – propunere creativă pentru cei care stau acasă

În această perioadă, designerul de pantofi Manolo Blahnik a venit cu nouă idee creativă de a ne mai scăpa de plictiseală. El speră ca ideea sa să-i ţină pe oameni în case mai mult timp şi să-i mai destreseze.

https://www.instagram.com/p/B-hkK0jBF1j/

The Smile Initiative a fost creat pentru a-i face pe urmăritorii paginii sale de Instagram şi pe fanii brand-ului să fie proprii designeri de pantofi. Aceştia pot colora pantofii deja creaţi de Manolo prin intermediul unui site. Oamenii pot descărca o selecţie de schiţe originale cu pantofi din site, acestea pot fi apoi printate, decupate după contur şi colorate manual. Dacă faci asta împreună cu copiii tăi, timpul va trece mai uşor pentru toţi.

https://www.instagram.com/p/B-mLLroBkEJ/

De asemenea, Manolo Blahnik îi încurajează pe toţi cei care au apelat la “terapia lui de destresare”, să-şi posteze creaţiile pe conturile personale de Instagram şi să pună hashtagul #ManoloBlahnikSmiles pentru a le vedea şi el. Proiectul este realizat în parteneriat cu Mental Health Foundation, o fundaţie care încearcă să-i ajute pe oameni să treacă sănătoşi de această perioadă de izolare.

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram