Marc Jacobs la Global Kids Fashion Week

Marc-Jacobs-la-Global-KidsPutini sunt cei care stiu ca extravagantul si talentatul designer Marc Jacobs creeaza si hainute pentru copii. El va participa in perioada 19-20 martie la Global Kids Fashion Week, primul eveniment in care industria modei va celebra designul hainelor pentru cei mici.

 

Prima linie de haine pentru copii, creata de Marc Jacobs, a fost lansata in 2005, iar in 2010 a fost completata de o linie de costume de baie. De atunci, el si-a pastrat popularitatea in randul parintilor care si-au dorit ca si piticii lor sa fie la curent cu cele mai noi tendinte in materie de moda. Printre micile vedete care poarta haine din colectia Little Marc Jacobs se numara Suri Cruise care a fost fotografiata purtand o rochie Lolita Bow Stripe, in timp ce vizita gradina zoologica din N.Y. sau Blue Ivy Knowles, fiica lui Beyonce care a fost fotografiata de paparazzi purtand  balerini metalizati in forma de soricei. Matlida Rose Ledger (fiica lui Heath Ledger si Michelle Williams), Sadie Sandler (fiica lui Adam Sandler) sau Anja Ambrosio Mazur (fiica top-modelului Alexandra Ambrosio) poarta la randul lor haine din linia Little Marc Jacobs.

Colectia Little Marc Jacobs de primavara-vara 2013, disponibila in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City pune accent pe grafisme, print-uricu inimi si personaje haioase. Paleta de nuante este vibranta: oranj, galben lime, nuante de turcoaz si de albastru-navy animeaza intr-un mod distractiv si colorat tricourile, salopetele, esarfele si alte accesorii pentru copii. Un alt trend al colectiei este folosirea nuantelor metalizate: rochitele sunt accesorizate cu dantela argintie, iar balerinii „soricei” sunt poleiti cu glitter.

{besps}/2013/Martie/slide|width=450|height=450{/besps}

Text: Andreea Popescu