Brandul Patrizia Pepe este acum disponibil si in Romania

patrizia-pepe1Primavara mea, si a ta, si a lor, si a tuturor incepe cu… brandul Patrizia Pepe. Dupa 20 de ani de asteptare si tot atatia de la infiintare, brandul Patrizia Pepe poate fi gasit si in Romania, in Baneasa Shopping City.

 Anul1993 este anul in care Patrizia Bambi, spiritul creativ al colectiilor, si Claudio Orrea, directorul administrativ al companiei, au infiintat acest brand ce s-a bucurat si inca se bucura de atentie absoluta din partea publicului de pretutindeni. La inceput, brandul Patrizia Pepe a pornit ca o companie de textile denumita Tessilform, iar in prezent a pus stapanire pe lumea modei.

Daca vrei sa vezi minunatele piese vestimentare semnate Patrizia Pepe, da o fuga pana in Baneasa Shopping City si admira colectia de primavara-vara 2013 ce poarta numele “Rebel Melody”. Vei observa combinatii spectaculoase de bej, roz pal si crem alaturi de galben neon, violet sau auriu si o multitudine de flori exotice, transformate in printuri indraznete 3D, perfecte pentru anotimpul acesta.