Maria Lucia Hohan lanseaza colectia primavara/vara 2013

MLH PRINCIPALAPentru sezonul primavara-vara 2013, MLH propune un stil delicat, fidel feminitatii clasice. Liniile simple si fluide, paleta cromatica exotica, accesoriile ce deseneaza iluzia unor bijuterii purtate pe piele sunt doar cateva dintre elementele care se regasesc in noua colectie.

Noile piese au fost deja alese de personalitati din lumea muzicii si a cinematografiei pentru a fi purtate la diferite festivitati de premiere. Astfel, cantareata Taylor Swift a imbracat rochia din dantela alba Sienna cu ocazia premiilor Grammy si, ulterior, a si achizitionat-o pentru garderoba personala.

In colec?ia de primavara/vara 2013, materiale precum dantela, franjurile de matase, voalul si silk tulle-urile transparente compun piese unice si feminine.  MLH propune linii din ce in ce mai simple, forme clasice reinterpretate, care urmaresc si remodeleaza silueta. Noua colectie surprinde printr-o cromatica exotica, ce duce cu gandul la taramuri de poveste, oaze de liniste si relaxare. Ametist, mojito, lime, watermelon, papaya, sunset sunt doar cateva dintre nuantele noilor creatii MLH. Se remarca rochiile din dantela, alba sau neagra, montata pe materiale care permit purtarea lor fara jupa si care ofera structura si volumul dorite.

MLH SECUNDARARochiile romantice cu volane montate intr-o noua formula si aduse in contemporan,  piesele din voaluri de matase combinate cu detalii din piele aurie, ce creeaza iluzia unor bijuterii purtate pe piele, rochiile cu lungime medie inspirate din costumul de balet sau rochiile lungi de seara din soft tulle – toate fac parte din universul magic creat de MLH. 

Toate modelele sunt disponibile incepand cu 24 ianuarie la showroomul din Str. Carol Davila 21 – Cotroceni sau pe magazinul online www.mlh-shop.com.

 

Text: Andreea Popescu