Maria Simion, mai mult decat Wonderlolita

Poate ca nu o cunoasteti dupa nume, dar o stiti ca imagine a brandului Wonderlolita, ca prezentator al emisiunilor “Wonderlife”, “Showbiz Report – Nunta de vedeta”, “Star Chef”, “Star Special” si din aparitiile la evenimentele speciale. De-a lungul timpului, a prezentat Feeric Fashion Days, a fost implicata in campania “Romania, tara inimilor mari”, a participat cu noile colectii Wonderlolita la toate festivalurile de profil si a avut colaborari speciale cu alte branduri si amintim aici unica sa colectie de accesorii in colaborare cu Tria Alfa. Atelierul si afacerea de baza sunt in Bucuresti, insa mai detine magazine si in strainatate, la Milano si la Amsterdam, fiind singurul designer roman acceptat in comunitatea “Business in Fashion Milano”.“L-am cunoscut pe Catalin Cazacu in platoul emisiunii mele”

De curand traieste o frumoasa poveste de dragoste cu motociclistul Catalin Cazacu, campion la Superbike, pe care l-a intalnit pentru prima data chiar in emisiunea sa de la Antena 2 (actual Antena Stars). “Nu avem pasiuni comune. Ne plac lucruri foarte diferite. Eu merg cu el la cursele lui de moto, el nu merge cu mine la prezentari de moda pentru ca se plictiseste. Si totusi, facem extrem de multe lucruri impreuna, lucruri deosebite”, declara Maria Simion intr-un interviu pentru Tonica TV, filmat in culisele Fashion Summer Festival Mamaia.

Are un program incarcat, dar proiectele speciale nu o obosesc

Desi are o emisiune la care filmeaza de doua ori pe saptamana, o serie de evenimente de organizat la Crema Beach si piese noi de creat pentru Wonderlolita, Maria isi gaseste timp intotdeauna pentru pasiunile proprii, dar si pentru fetita sa, Alexia.

Mai multe despre Maria Simion si proiectele ei in desfasurare… intr-un material Tonica TV!

Text: Catalina Buzdun