Mario Fresh are o nouă iubită?

 

Mira și Mario Fresh formează un cuplu? Aceasta este întrebarea care îi macină pe fanii celor doi. Cântăreața a postat o fotografie pe InstaStory în care se sărută cu Mario.

Mira a desenat pe fotografia cu artistul o inima galbenă, iar la nici 24 de ore, Mario a postat la rândul său în InstaStory aceeași inimă, în aceeași nuanță, însă pe un fundal negru. Poziția și culoarea acestui desen nu ne facem să credem decât că între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste.Oare să fie o nouă poveste de iubire?

Momentan, nici Mira și nici Mario Fresh nu au oferit detalii cu privire la acea fotografie, însă reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, cei mai mulți fiind șocați de această imagine, fiind cunoscut faptul că Mario Fresh are sau avea o relație cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Deși fotografia ar putea fi una de cuplu, unii dintre fani au ținut să precizeze că ar putea fi vorba totuși doar de o colaborare muzicală, mai ales că în urmă cu câteva luni, cei doi anunțaseră în emisiunea lui Cătălin Măruță că vor filma un videoclip împreună.

Alexia Eram, singură în Poiana Brașov

View this post on Instagram

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Când Mira posta fotografia în care se săruta cu Mario Fresh, Alexia Eram distribuia fotografii din probabil o mini-vacanță din Poiana Brașov, alături de o descriere.

Iulia Mirică

Foto: Instagram