Marisa Paloma se mărită!

Câştigătoarea sezonului al doilea al emisiunii „Bravo, ai stil!”, Marisa Paloma, a primit inelul de logodnă de la iubitul său. Influencer-ului, în vârstă de 23 de ani, i-a fost cerută mâna chiar la salonul de înfrumuseţare.

Marisa are o relaţie cu Liviu Stanciu, fost Vj al canalului MTV,  de mai bine de 3 ani. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor emisiunii de “Bravo, ai stil!”.

View this post on Instagram

LOGODITĂĂĂ!!! 💍 FINALLY! 🤘🏽Am așteptat momentul cu atât de multă iubire in suflet, încât chiar NU MI-A VENIT SA CRED ca se intampla! Emotionant. Stări peste stări, care per total au reușit sa ma blocheze complet in momentul in care am realizat ce se intampla. Abia acum realizez… și poate nici acum. Încă asimilez acest cumul de fericire nemaitraita pana acum. Nu-mi venea sa cred când m-am trezit dimineața lângă el și am văzut ca port inelul de logodna. Chiar este una dintre cele mai MARI dorințe ale mele. Parca trăiesc un vis. Îl iubesc mult și am trecut prin la fel de multe împreuna. Tot ceea ce vedeți ca am realizat pana in momentul de fata este și datorită lui. Este cel care ma iubeste necondiționat, care ma susține și care îmi oferă cele mai tari idei și speranțe. Inclusiv @marisapalomabeautystudio tot ideea lui a fost, pe care eu doar am pus-o in practica și care in viitor îmi doresc sa aiba filiale in toată tara și care in viitorul apropiat se va extinde in MARISA PALOMA BEAUTY ACADEMY! 🤩Formez cea mai buna echipa cu el. Și când ma gândesc ca el va fi cel căruia copilul meu ii va spune cândva “tata” îmi umple inima de fericire. Cuvintele sunt de prisos. A fost cea mai frumoasa și mai emoționantă zi din viața mea. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca m-a ales pe mine și pentru ca a lăsat pe pământul asta și oameni atât de speciali. @monica_munteanu nasha motan No.1 – multumesc pentru tot. Doar tu puteai realiza TOATĂ treaba asta fără ca eu sa ma prind o secunda din viața mea! @nutakiki Best kiki, Best photos! Multumesc mult! @adelin_gm Best Hair DAYYYY! Datorită tie! Și @malvina_isfan – Best make up EVERRRR ❤️ love you! Va mulțumim mult și vouă, pentru multitudinea de mesaje și gânduri frumoase! Va tin la curent cu noi (VIITOARE) vesti! 🤍 Pana una, alta noi ne vedem mâine la @vorbeste_lumea_oficial sa povestim mai multe ❤️❤️❤️ ora 12:30 pe @protv_romania Send loveeeee! Much love! Ca am de unde 🤍🤍🤍 #happylife #familystory #wifeyyyyyy #ulalallala Love you Forever @liviu_stanciu ❤️ #mysexysmartass

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

Marisa Paloma Estephanie Brânzaru s-a născut la Madrid, locuiește în Slatina şi a absolvit Colegiul „Ion Minulescu” din Slatina, iar în prezent este studentă la Design Vestimentar – Universitatea Națională de Arte București. Din acest an, influencer-ul a devenit proprietara unui salon de înfrumuseţare din Bucureşti.

Photo: Instagram

august 25th, 2020 by Cristea Bettina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate