Matteo a lansat prima piesa trap in limba romana: Gandesc cu voce tare

Matteo-351Carismaticul artist Matteo se pregateste pentru intampinarea sezonului estival cu o melodie ce, cu siguranta, va cuceri inimile fanilor si va intra, fara discutie, in topurile verii. Si spunem asta pentru ca melodia a fost catalogata ca fiind prima piesa trap cantata in limba romana de catre un artist autohton. Noul single se numeste Gandesc cu voce tare si vine sa completeze lista celor mai populare melodii ale lui Matteo, ca Andale, Amandoi sau Pe drumul meu.Gandesc cu voce tare… pe ritmurile lui Matteo

Si pentru ca piesa este o premiera pe piata muzicala romaneasca, Matteo i-a pregatit deja si un videoclip pe masura, care va fi lansat in cursul zilei de astazi. Clipul este unul de imagine si surprinde prin cadre inedite si incitante. Filmarile, in regia lui Bogdan Daragiu, au durat aproximativ 12 ore, iar mai jos puteti viziona imagini de la making of. Piesa a fost compusa chiar de Matteo in colaborare cu Razvan Mihaila si Ligia, iar versurile au fost scrise de Radu Mihai Stanescu. 

“Trapul este este un gen muzical foarte interesant si ofertant, extrem de popular, care se aude din ce in ce mai mult in cluburi, la radio sau din masinile care asteapta la semafor. ‘Gandesc cu voce tare’ este o piesa pe care mi-am dorit foarte mult sa o lansez, iar cu ajutorul echipei care a avut incredere in mine si in melodie, am si reusit”, a declarat Matteo.

Credit foto: Silviu Sandulescu

Text: Madalina Manole