Matteo va fi “Pe drumul meu”, in noul sau videoclip

Matteo va fi “Pe drumul meu”, in noul sau videoclipIndragitul artist Matteo a lansat videoclipul noii sale piese intitulata Pe drumul meu, piesa produsa de Lanoy Production. Desi fiecare s-a aflat pe drumul sau, Matteo si Like Chocolate s-au intersectat totusi in noua melodie, artista fiind cea care a realizat featuringul pentru piesa.

 

 

 

 Matteo si Like Chocolate, prima colaborare oficiala

“Calaretul singuratic”, asa cum se autointituleaza artistul in versurile piesei, a filmat videoclipul in diferite locuri atat din capitala cat si din imprejurimi, iar imaginile vor fi cu siguranta pe placul admiratorilor sai.

Entuziasmat de noul sau proiect, Matteo a transmis un mesaj fanilor: “Am o piesa noua! Iubiti-va fara griji si fiti nebuni, de parca saptamana voastra nu ar avea nicio zi de luni!

Like Chocolate a povestit cum a decurs colaborarea cu Matteo: “Totul a decurs foarte natural! Matteo m-a rugat sa ii trag niste voci, asa cum lucram de obicei, si apoi a decis, impreuna cu managerul nostru Florin Nedelcu, ca aceasta piesa sa fie prima colaborare oficiala cu proiectul Like Chocolate! Sunt foarte incantata de cum au iesit piesa si clipul si abia astept sa aud parerile voastre!

Mai jos, v-am pregatit o galerie foto cu cele mai incitante cadre de la filmarile videoclipului.

 

Credit foto: Bogdan Moldovan

Text: Madalina Manole