Melania Trump într-o rochie Alexander McQueen

De Ziua Independenţei, Prima Doamnă a SUA a participat la un eveniment realizat la Muntele Rushmore. Melania Trump a fost îmbrăcată într-o rochie creată de Alexander McQueen în parteneriat cu studenţii din Londra.  

Rochia albă cu imprimeu stilizat, fără mâneci şi cu model asimetric face parte din ultima colecţie a casei  de modă şi costă 1900 de lire. Schiţele de pe imprimeu au fost realizate de studenţii Central Saint Martins, în timpul cursurilor predate de Julie Verhoeven.

View this post on Instagram

Fashion Notes by @jxhnbinder : Melania Trump Wears Off-the-Runway McQueen at Mt. Rushmore For a visit to Mount Rushmore in South Dakota ahead of the July 4th weekend, First Lady Melania Trump chose a statement look from the Paris, France runways. Melania Trump, on Friday evening, joined President Trump for an Independence Day ceremony at Mount Rushmore wearing a Spring 2020 Ready-to-Wear sleeveless, ivory linen round-neck Alexander McQueen dress. The frock, seen on the runway on model Stella Tennant, features an asymmetric draped skirt with a stitched “Dancing Girls” print in black. The garment retails for $3,840. Mrs. Trump wore the McQueen dress with a pair of patent leather black Christian Louboutin stilettos — a signature of the First Lady’s — and a thin black leather belt. #melaniatrump #donaldtrump #alexandermcqueen #christianlouboutin #hervepierre #nicolebrylskincare

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on

La rochia albă, Melania Trump a asortat o curea subţire neagră în talie, o pereche de ochelari negri şi în picioare a purtat o pereche de stiletto marca Louboutin, în valoare de 525 de lire. Manichiura Primei Doamne a fost una de un alb strălucitor.

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram, Express

iulie 14th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate