MFW- O săptămână a modei plină de surprize

Astăzi se termină Săptămâna Modei de la Milano, o săptămână intensă a modei în care am putut vedea în sfârșit prezentări live. De fapt, după ani de prezentări de modă virtuale, lookbook-uri și multe altele, sistemul modei a revenit pentru a-și pune amprenta în direct. Zilele acestea am putut vedea cele mai cunoscute modele din întreaga lume revenind pe catwalk. Pe podiumuri au revenit modele simbolice ale deceniilor trecute precum Naomi Campbell, Kate Moss, Carla Bruni și Mariacarla Boscono, alături de nume celebre din lumea modei a anilor noștri: Bella și Gigi Hadid, Paloma Elsesser, Adut Akech, Lotta Volkova și italianca Vittoria Ceretti.

Naomi Campbell, Kate Moss, Carla Bruni

Carla Bruni a deschis în mod surprinzător prezentarea Tod’s de primăvară vară 2023, în timp ce la închidere a fost colega ei – un simbol al anilor ’90 – Naomi Campbell. Această săptămână a modei a confirmat și revenirea efectivă pe catwalk a lui Gigi Hadid, în ultimii ani mai puțin prezentă decât sora ei Bella. Săptămânile modei din întreaga lume sunt într-adevăr o oportunitate de a cunoaște următoarele tendințe în modă, dar și de a admira supermodele de pe catwalk. Sezonul care vine este marcat de mari reveniri, iar printre numeroasele modele am văzut-o pe Kate Moss defilând pe podiumul de la Bottega Veneta.

Primul pas pentru o piele sănătoasă este curățarea ei în profunzime cu gama Daily Care de la Rilastil. Farmaciştii Catena recomandă demachierea și eliminarea prin curățare a factorilor poluanți de pe ten, inclusiv a bacteriilor acumulate pe parcursul zilei și al nopții sunt elementele cheie pentru un ten frumos.

Gigi Hadid, Paloma Elsesser

Cu toate acestea, nu doar modelele defilează pe podium, în ultima perioadă auzim tot mai multe despre podiumuri mai deschise și incluzive decât de obicei. Deși este clar că mai este un drum lung de parcurs când vine vorba de incluziune și diversitate, au existat exemple pozitive precum Marco Rambaldi, Moschino, Versace, Act No. 1.

Adut Akech, Vittoria Ceretti, Irina Shayk

Foto: hepta, google images,