Michael Kors – colecţie “glamour desculţ” la NYFW

Michael kors NYFW

“Cu toții visăm la vacanțe”, a declarat Michael Kors înainte de show-ul său de la New York Fashion Week, explicând inspirația pentru o colecție care proiectează o atmosferă de plajă, pe fundalul sonor al melodiilor sale preferate de la Burt Bacharach, precum “What the World Needs Now” și “Promises, Promises”.Omagiu pentru mama

Designerul s-a gândit mai ales la mama sa, Joan Kors, fost model Revlon, care a murit în august la 84 de ani şi care a avut o influență puternică asupra fiului său pe tot parcursul vieții, Michael Kors i-a adus un omagiu regretatei sale mame cu un spectacol care a onorat călătoriile pe care cei doi le-au făcut împreună.

Michael Kors NYFW

“Am vrut să am parte de un anume glamour desculț”, a mai spus el referitor la cele 65 de ţinute prezentate. Toată colecţia primăvară – vară 2024 semnată Michael Kors a fost marcată  de un suflu de evadare către destinaţii mediteraneene sugerate de bougainvillea care a decorat malurile de pe East River.

Pentru New York Fashion Week, Kors a apelat la o serie de supermodele, printre care Vittoria Ceretti, Irina Shayk, Paloma Elsesser și Emily Ratajkowski (pentru a numi doar câteva).

Farmaciştii Catena recomandă Gama Rilastil Daily Care, gma completă pentru curăţarea în profunzime a tenului, îndepărtarea machiajului, reechilibrarea sebumului, totodată oferind catifelare pielii.

Spectacolul din public

Ca de obicei, lui Kors i s-au alăturat în public o mulțime de celebrități. Strălucind ca pe Hollywood Walk of fame, vedete precum Vanessa Hudgens, Olivia Wilde, Ellen Pompeo și Nicole Ari Parker de la And Just Like That au îmbrăcat pentru această ocazie haine neutre și tricotaje somptuoase de la Michael Kors.

Pentru cele mai bune look-uri ale celebrităților din primul rând al show-ului Michael Kors NFYW, continuați să derulați mai jos.

BLAKE LIVELY, JENNA DEWAN, CAMILA ALVES MCCONAUGHEY

 

VANESSA HUDGENS, HALLE BERRY, NICKY HILTON

 

EMILY RATAJKOWSKI, PHOEBE GATES, OLIVIA WILDE

 

TIFFANY HADDISH, NICOLE ARI PARKER

Foto Hepta, Instagram