Micro trenduri de la Săptămâna Modei din New York

Gianni Versace a spus odată: „Nu trebuie să fii în tendințe. Nu lăsa moda să te stăpânească. Tu decizi ce ești, ce vrei să exprimi prin felul în care te îmbraci și prin felul în care trăiești.” Și are dreptate, tendințele nu ar trebui să îți dicteze niciodată întregul stil, dar trebuie să fie o fereastră către zeitgeist („spiritul vremii”).

Farmaciştii Catena recomandă linia Hydrotenseur de la Rilastil, specializată în prevenirea și corectarea semnelor de îmbătrânire ale tenului.Iată poveștile prezentate pe podiumurile din New York:

Bralete negre

Braleta a devenit lenjeria intimă nelipsită din garderoba tuturor femeilor. Acest articol vestimentar s-a strecurat în colecțiile prêt-à-porter, unde sutienul negru este purtat ca un top.

Costume serioase

Farmaciștii Catena recomandă crema de mâini Rilastil Repairing, un produs bogat în substanțe hidratante, nutritive și emoliente care ajută la repararea țesuturilor deteriorate și la hidratarea lor în profunzime.

Accentul a fost pus pe costumele din trei piese, unde spiritul ecvestru a oferit o atmosferă generală a stilului.

Fără bretele

Bustiera este piesa vestimentară care nu ar trebui să îți lipsească din garderoba de anul acesta. Acest top fără bretele poate fi purtat cu jeanși, într-un set asortat sau cu o fustă midi.

Din dragoste pentru anii 2000

Paietele, penele, baby blue, carourile și lanțurile anilor 2000 sunt din nou la modă.

Capa

Capa sau pelerina nu mai este doar o alternativă la paltoane. Purtată ca o capă de seară sau strânsă în talie cu o centura, este perfectă pentru orice ocazie.

Croșetat

Revenirea și respectul pentru practicile artizanale și artizanii din spatele lor au fost în prim-plan anul acesta pe podiumurile din New York.

Paiete oricând

Moda în ultima vreme s-a învârtit în jurul ideii de haine de petrecere. Suntem din nou pregătiți pentru club. Dar acest trend se strecoară și în ținutele de în zi și pot fi combinate cu orice, de la blazere la pantaloni la puf. Cine spune că poți străluci doar noaptea?

Transparent

Înapoi la atmosfera de seară. Ținutele prezentate pentru seară sunt extrem de sexy și au multe de declarat.

Costumul cu fustă

Costumele cu fustă sunt cele mai noi trenduri date de podiumurile din New York. Tendința devine acum vibrantă și îndrăzneață, iar modelele oferite vin într-o varietate de culori și forme.

Iulia Mirică

Foto: harpersbazaar.com/