Mihaela Glavan si-a lansat noua colectie la Gradina Botanica din Bucuresti

mihaela-glavanCunoscuta drept una dintre cele mai mari creatoare de pantofi din tara, Mihaela Glavan si-a lansat zilele trecute noua colectie intr-un decor special.Natura si culoare

Plecand de la ideea de zbor, de libertate, scenograful Iulia Vilsan a recreat special pentru acest eveniment un univers de poveste in serele din Gradina Botanica din Bucuresti, un loc minunat pentru iubitoarele de pantofi. Daca combini natura si pantofii, rezulta o nebunie de culori si de rafinament. Colectia acestui sezon este un dans al formelor si imprimeurilor inspirate din covorul persan. Motivele principale ale colectiei sunt: pasarile stilizate, care se retrag cu grija pe tocurile pantofilor, imprimeurile florale si fundele supradimensionate interpretate intr-o maniera noua, ce confera un plus de feminitate intregii colectii. Sandalele gladiator cu toc inalt sau flat raman in tendinte si sunt un must have al acestui sezon, fiind dezvoltate in jurul baretelor foarte inguste sau late. Colectia de primavara-vara 2105 este construita in totalitate pe forme noi. Cromatica este fresh, exuberanta, iar colectia cuprinde atat pantofi stiletto, cat si oxford shoes.

Peste tot… pantofi!

Tot candy barul a fost personalizat in stilul evenimentului, am putut admira atat pantofiori din zahar, cat si pantofi adevarati, asezati strategic pe bucati de oglinda intr-o oaza perfect pozitionata in centrul serei gradinii, cat sa acapareze toti iubitorii de frumos. Fericiti au fost si participantii de sex masculin deoarece designerul a avut grija sa le indeplineasca si lor dorintele. Astfel, platforma ce se purta la femei anul trecut revine la barbati anul acesta, bineinteles in limitele normalului. Mihaela Glavan si-a lansat noua colectie de primavara vara 2015 intr-un decor cu totul si cu totul inedit care, personal, m-a impresionat. De la design, felul cum au fost aranjati pantofii, decor si atmosfera pana la cele mai mici detalii legate de picturi si copaci, totul a fost extraordinar de frumos. Rar laud un eveniment, dar acesta chiar merita. Foarte multe vedete i-au fost alaturi si nu numai, in semn de pretuire si respect pentru tot ce face.

Text: Andreea Maria Varlan