Moda de incaltaminte P/V 2013: Ultimele tendinte … prezentate de Deichmann

dadaadaTendintele in moda pentru vara lui 2013 ofera un joc de contraste alcatuite din printuri grafice, licariri fluorescente si stiluri ce te trimit cu gandul la calatorii in locuri romantice. Imbaracamintea devine transparenta, gulerele si manecile sunt impodobite cu volane, iar gatul dumneavoastra este decorat cu bijuterii veritabile.

Principalele teme de moda sunt caracterizate de transparenta, dungi, petice, volane si decoratiuni metalice. In ce priveste culorile, tendintele acestei veri sunt mai variate ca niciodata: nuantele metalice futuriste, Black & White à la 60s si tonurile naturale de verde si albastru au dominat podiumurile festivalurilor de moda P/V 2013.

Materialele metalice stralucitoare in combinatie cu o baza simpla in negru sau in alb transforma orice tinuta intr-un „Eyecatcher”. De asemenea, in acest sezon se poarta dungile, mai ales cele groase, deoarece acestea au fost omniprezente pe scenele de moda; ca baza pentru noul look in dungi, materialul denim este predominant.

 

Tendinte in moda de incaltaminte P/V 2013…

Stilurile de incaltaminte ale sezonului primavara/vara 2013 sunt caracterizate de delicatete, feminitate si confort pe de-o parte, eleganta si extravaganta pe de alta parte. Lista preferintelor acestui sezon este deschisa de pantofii sport tip Sneakers si sandalele elegante si comode cu talpa joasa. Balerinii sunt acompaniati acum si de noile modele Loafer. De asemenea, foarte populari sunt pantofii Pumps si Peeptoes, si sandalele din barete si modelele cu talpa ortopedica. Acestea din urma se prezinta sub forme variate: fie cu tocuri din pluta si rafie, cu aspect sportiv sau camuflate in noile modele Sneakers, sau superelegante sub forma de Pumps si Booties.

In acest peisaj, niturile decorative alaturi de alte ornamente metalice si pietrele Strass raman indispensabile. Noi in melanjul de culori la moda sunt tonurile pastel, Candy si nuantele de serbet. Acestea, alaturi de culorile puternice si straluctioare in neon confera extravaganta tinutelor.

 

Pentru mai multe detalii accesati: pe www.deichmann.com!

Text: Andreea Popescu