Modă „în grădină” la Săptămâna Modei de la Londra

Christian Sirriano și Burbbery

Prezentarea colecțiilor pentru sezonul primăvară/vară 2021 continuă cu London Fashion Week. Unde, deși nu au avut loc show-rile obișnuite pe podium, designerii au găsit moduri noi și inovatoare pentru a-și etala cele mai recente colecții.

Unii au optat pentru întâlniri private, cu doar câteva persoane. Alții au ales să organizeze spectacole fără public. Alții au optat pentru o abordare pur digitală cu un lookbook sau un film de modă. Iar câțiva creatori celebri au transformat parcurile şi pădurile în podiumuri pentru prezentarea colecțiilor lor .

Burberry este primul brand care a transmis vreodată live show-ul său în aplicația de streaming Twitch. Celebra Casă a deschis Săptămâna Modei de la Londra cu o prezentare ca o plimbare prin pădure.

Vezi și Burberry a încheiat London Fashion Week 2020

Christian Siriano, pentru cea mai nouă colecţie, şi-a transformat propria grădină în decor, iar spectatorii au fost invitaţi la picnic.

Christian Sirriano, Burbbery, Eudon Choi

Preferatul lui Meghan Markle a optat pentru Amazon

Victoria Beckham și-a anulat show-ul „stil salon” planificat a fi prezentat pe podium, cu doar câteva zile înainte de Săptămâna modei de la Londra. Ea a spus că simte că nu ar fi fost „potrivit”. Deși acest lucru ar fi fost permis în conformitate cu reglementările de rigoare. În schimb, ea și-a prezentat noua colecție grupurilor mici de trei vizitatori, în aceeași galerie de artă Hoxton unde plănuise să susțină spectacolul. Fiecare vizitator a purtat mască de protecție din mătase cu monogramă „VB”. Și astfel s-a asigurat păstrarea distanței sociale cu eleganță.

Alice Temperley, Jenny Packham, Emilia Wickstead, Marc Fast.

Halpern, marca britanică venerată pentru nota de glamour pe care o poartă toate colecțiile și prezentările sale  a prezentat un film. Colecția strălucitoare de primăvară / vară 2021 a fost prezentată de angajații-cheie ai brandului, în locul modelelor.

Molly Goddard, cunoscută pentru dragostea ei pentru tul, și-a prezentat colecția într-o vitrină digitală care a subliniat și începutul colaborării ei cu UGG.

În timp ce Roland Mouret, preferatul lui Meghan Markle, a anulat prezentarea sa bianuală de la London Fashion Week în favoarea prezentării celei mai noi colecții pe Amazon Prime.

Vezi și Carmen Negoiţă şi Dana Săvuică, două fashion icon-uri la London Fashion Week

Text Cristina Dudău (sursa Evening Standard)

Foto Hepta

septembrie 22nd, 2020 by Dudau Cristina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate