Ne spălăm mânuțele cu un cântecel

Mămici, tătici, bunici, și dragi copii, vă era dor de Cutiuță Muzicală? Haideți să descoperim împreună cât de amuzant poate fi spălatul pe mâini.
 
Specialiștii spun că sunt suficiente aproximativ 20-30 de secunde pentru a ne spală corect pe mâini, degețel cu degețel, până eliminăm toate bacteriile. Cu ajutorul Cutiutei Muzicale, cei mici pot învăța unul dintre cele mai importante obiceiuri legate de igiena proprie, spălatul pe mâini, de dată această cu ajutorul muzicii.
 
Așadar, dragi părinți și bunici, Cutiuța Muzicală vine în ajutorul vostru, în aceste vremuri dificile, cu un cântecel vesel și educativ, pentru a putea explica celor mici cât este de sănătos spălatul pe mâini, cu apă și săpun. Cu mâinile spălate și curate, acum poți să faci ce vrei. Ba chiar poți fredona cântecelul nostru, ori de câte ori te speli pe mâini.

***Ascultați aici cântecelul
 Povestea Cutiuță Muzicală a început în anul 2001, când Liliana ștefan a lansat, alături de MediaPro Music, primul album de cântecele pentru copii. De-a lungul timpului, Cutiuța Muzicală a devenit un brand recunoscut în lumea mămicilor și a copiilor, dar și în industria muzicală românească și, nu de puține ori, a reprezentat un instrument de educație prin care copiii au învățat cele mai iubite cântecele.