Nick Jonas și Priyanka Chopra au devenit părinți

Priyanka Chopra și Nick Jonas au anunțat că au devenit părinți prin intermediul unei postări pe Instagram. Cei doi soți au apelat la ajutorul unei mame-surogat.

„Suntem foarte bucuroși să confirmăm că avem un copil printr-o mamă-surogat. Ne dorim intimitate în această perioadă specială, deoarece ne concentrăm asupra familiei noastre. Mulțumesc foarte mult!”, au scris cei doi pe Instagram, fără a preciza numele copilului.

Farmaciștii Catena recomandă crema iluminatoare pentru conturul ochilor de la Rilastil, din gama ProgressionHD, o cremă cu acțiune de lifting și antirid, creată pentru a asigura un aspect luminos și relaxat.

Priyanka și Nick s-au căsătorit în 2018 în India, ceremonia fastuoasă durând nu mai puțin de trei zile. Cuplul s-a întâlnit pentru prima dată în 2017 și și-au făcut publică relația în 2018. S-au logodit după doar patru luni de relație.

În noiembrie, au apărut zvonuri cum că cei doi ar întâmpina probleme în căsnicie, dar actrița a negat această variantă.Pregătiți să devină părinți

La începutul acestei luni, Priyanka a dat de înțeles, într-un interviu pentru Vanity Fair, că ea și soțul ei sunt pregătiți să devină părinți.

„Este o mare parte din dorințele noastre pentru viitor. Cu ajutorul lui Dumnezeu, când se va întâmpla, se va întâmpla”, spunea Priyanka la începutul anului.

Foto: goole images