NICO a pregatit o vara pentru amandoi

Dupa “Amintirile nu mor”, o piesa de suflet care inca se afla in topurile muzicale de specialitate din Romania, NICO este pregatita de vara cu un indemn cat se poate de sincer: sa ne tinem de mana mai mult, sa ne iubim si sa avem o vara pentru amandoi!

Laurentiu Matei si Ovidiu Iordache au semnat muzica si textul pentru noua piesa a artistei, care spune ca s-a indragostit inca de la prima auditie de ritmul pop-latino si ca nu a simtit nicio clipa nevoia sa modifice in vreun fel linia melodica:

Mi s-a parut piesa perfecta pentru vara aceasta, iar mesajul este unul romantic pentru ca se vorbeste despre bucuria unui cuplu de a trai experiente de neuitat, oricand, fie ca este vara sau nu.

NICO a marturisit ca a pregatit si o varianta in limba spaniola pentru piesa “Vara pentru amandoi”, pentru ca pur si simplu este indragostita de muzicalitatea si vibe-ul culturii spaniole, care se potriveste perfect cu ritmurile latino ale piesei.

Videoclipul este semnat de Silviu Mandroc si a fost filmat la clubul Laguna din Ploiesti, intr-o zi frumoasa de vara cu tot soarele pe cer, pentru a reda cu adevarat atmosfera unei petreceri latino.


Deschide videoclipul

mai 6th, 2020 by Daradan Bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate