NICO a pregatit o vara pentru amandoi

Dupa “Amintirile nu mor”, o piesa de suflet care inca se afla in topurile muzicale de specialitate din Romania, NICO este pregatita de vara cu un indemn cat se poate de sincer: sa ne tinem de mana mai mult, sa ne iubim si sa avem o vara pentru amandoi!

Laurentiu Matei si Ovidiu Iordache au semnat muzica si textul pentru noua piesa a artistei, care spune ca s-a indragostit inca de la prima auditie de ritmul pop-latino si ca nu a simtit nicio clipa nevoia sa modifice in vreun fel linia melodica:

Mi s-a parut piesa perfecta pentru vara aceasta, iar mesajul este unul romantic pentru ca se vorbeste despre bucuria unui cuplu de a trai experiente de neuitat, oricand, fie ca este vara sau nu.

NICO a marturisit ca a pregatit si o varianta in limba spaniola pentru piesa “Vara pentru amandoi”, pentru ca pur si simplu este indragostita de muzicalitatea si vibe-ul culturii spaniole, care se potriveste perfect cu ritmurile latino ale piesei.

Videoclipul este semnat de Silviu Mandroc si a fost filmat la clubul Laguna din Ploiesti, intr-o zi frumoasa de vara cu tot soarele pe cer, pentru a reda cu adevarat atmosfera unei petreceri latino.