NICO s-a suit în Trenul vieții

NICO a lansat pe 11.11.2020, o zi cu cifre magice, o baladă – “Trenul vieții”- compusă de soțul ei, Laurențiu Matei. Videoclipul o prezintă pe NICO într-un film retro, nostalgic.

“Să rămâi cu amintiri, să nu-ți pară rău de trăiri, încă înveți, mai greșești” este mesajul transmis de NICO în melodia “Trenul vieții”. Ea ne amintește că viața este ca o călătorie cu trenul; urcăm și coborâm des, există accidente, surprize plăcute la unele stații și tristețe la altele, important este să ne bucurăm de călătorie. 
NICO îmbină cu succes cariera muzicală cu scena teatrului, iar la începutul anului 2020 a adus spectacolul “Zaraza” pe scena Teatrului Național din București. În plus, tot anul acesta a participat în cadrul emisiunii concurs – “Asia Express”, alături de fiica sa, Alexandra, iar în urmă cu câteva luni a lansat melodia “Ești liber”, o piesă despre curajul de a merge mai departe în viață, în videoclipul căreia le-a avut alături pe artistele Nicole Cherry, Adda, Amna, Misha și pe fiica sa, Alexandra Matei.