NICO: „Faptul că stăm în casă este o mare provocare”Cum îți petreci timpul în izolare

Mi-a fost greu să mă obișnuiesc în această perioadă, sunt o persoană activă și găsesc tot timpul ceva de făcut. Mă bucură faptul că îmi petrec mai mult timp alături de familie, lucru pe care nu îl făceam în trecut, din cauza faptului că nu îmi permitea timpul. În această perioadă încerc să le aduc bucurie și fanilor mei, oamenilor care ne iubesc muzică și ne susțin în tot ceea ce facem.

Ce provocări ai întâmpinat în perioada asta?

Faptul că stăm în casă este o mare provocare pentru noi, oamenii.

Care este primul lucru pe care îl vei face după ce revenim la normal?

Îmi lipsesc întâlnirile pe care le aveam alături de prieteni, familie. Primul lucru pe care îl voi face atunci când totul va reveni la normal, voi merge la shopping și la o cafea cum obișnuiam, înainte de izolare.

Faci sport în perioada asta?

În această perioadă fac sport, împreună cu fiica mea. Mă ajută foarte mult să îmi menţin echilibrul și starea bună. Obișnuiesc să îmi încep dimineața cu un chillout lounge relaxing, ajută mult la relaxare.

Recomandări de filme:

În această perioadă am timp și stare pentru vizionarea multor filme pe care le pot recomanda cu drag: Tago, Miracolul din celulă 7, Miracle of Heaven, Luis Miguel, Bloodshot, The Call of the wild, Can I be me, Birds of Prey, Realități alternative.

Text Alexandra Lupu