Nico ne indeamna vara asta sa fim „Nebuni indragostiti”!

Talentata cantareata Nico a lansat un nou videoclip, perfect pentru cei care iubesc marea, soarele si romantismul. Videoclipul piesei, filmat cu Media Pro Music, a fost realizat pe o plaja din localitatea Russalka, in Bulgaria, o zona cu peisaje superbe. Regia videoclipului este semnata de Silviu Mindroc, muzica ii apartine lui Laurentiu Matei, sotul artistei, iar versurile Cristinei Stroe si lui Claudiu Zamfira.

Interesant este ca frumoasa poveste de dragoste din videoclip a fost cat se poate de reala, din moment ce una dintre cele patru dansatoare care au participat la filmari a „jucat” alaturi de iubitul ei. Prin urmare, „nebunii indragostiti” au fost relaxati si tandri, iar cadrele in care apar impreuna sunt firesti, ca si cum ar fi fost interpretate de actori profesionisti.

Nico a ales pentru acest videoclip un look romantic, de inspiratie boho, si o cofura lejera, usor ondulata, ravasita senzual de briza Marii Negre.

Interpreta Nico imbina cu succes cariera muzicala cu scena teatrului si a spectacolelor. In ciuda programului foarte incarcat, artista a lansat deja anul acesta un videoclip sensibil, romantic, ce descrie ideea de suflet pereche, parte din proiectul mai amplu pregatit pentru 2018. Personajul principal din videoclipul piesei „Suflet pereche” este chiar fiica artistei, Alexandra Matei, aflata la a doua experienta de acest gen alaturi de mama sa.

Text: Oana Baltoc