Premiera musicalului Zaraza, amanata din cauza unui actor accidentat

Razvan Mazilu,considerat pionier al genului musical in Romania, adauga un nou proiect de succes in cariera de regizor si coregraf, de aceasta data pus in scena la Teatrul Toma Caragiu din Ploiesti. Asa cum a anuntat recent este vorba de Zaraza, un spectacol de teatru, cabaret si revista, un musical autohton, ce are ca punct de plecare celebra legenda urbana a Zarazei, femeia misterioasa a perioadei interbelice, cea care a inspirat nasterea tangoului cu acelasi nume. Ca si in cazul altor spectacole ale sale, Razvan Mazilu semneaza nu doar regia si coregrafia, ci si costumele.Premiera, amanata din cauza unui actor accidentat

Pentru moment, premiera musicalului, anuntata pe 2 si 3 februarie, s-a amanat din cauza unor probleme de sanatate acuzate de actorul George Liviu Frincu, in urma unei accidentari. Reprezentantii Teatrului Toma Caragiu au anuntat ca reprezentatiile din 2, 3 si 16 februarie ale spectacolului Zaraza, au fost suspendate, dar ca biletele achizitionate pentru spectacolele din 2 si 3 februarie raman valabile pentru reprezentatiile din 2 si 3 martie.
Biletele pentru reprezentatia din 16 februarie raman valabile pentru data de 25 februarie (data la care spectacolul a fost reprogramat). Biletele deja achizitionate raman valabile pentru reprezentatiile mentionate sau contravaloarea lor poate fi restituita, la cerere, de la Agentia de bilete a Teatrului.

Trebuie amintit ca in distrubuita spectacolului se regaseste si Nico, artista avand o colaborare indelungata cu institutia amintita. In spectacol, Nico o interpreteaza pe Silly Vasiliu, cea care a fost vedeta, steaua Teatrului de revista Alhambra din Bucuresti. Cantareata, actrita, personalitate complexa extrem de iubita de public, Silly Vasiliu e cea care a lansat celebrul slagar „Suflet candriu de papugiu” si a jucat in primele filme din cinematografia romana, alaturi de Grigore Vasiliu-Birlic.

„O vedeta indragita si rasfatata de marele public”

„Mi s-a parut mai mult decat nimerita distribuirea lui Nico in acest rol deoarece si ea este o vedeta indragita si rasfatata de marele public. Lucram pentru prima data impreuna si Nico este, asa cum imi imaginam, o profesionista autentica, o artista cu o charisma ce trece imediat rampa si creaza emtie in jurul ei”, marturiseste Razvan Mazilu.

„Am lucrat cu o distributie numeroasa, peste 20 de artisti – actori, solisti vocali si dansatori – artisti ai Teatrului din Ploiesti, trupa cu care ma intalnesc pentru prima data si cu care am lucrat minunat, intr-o atmosfera foarte creativa. Ne-am propus sa ne jucam, sa nu avem nicio cenzura si sper ca am prins o boare din parfumul acelor vremuri seducatoare”, a mai spus Mazilu.

Text: Iulia Mirica